Tgrt Haber
27 Haziran 2021 18:02

2021-YKS maratonu tamamlandı

Milyonlarca öğrencinin ter döktüğü Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın üçüncü ve son oturumu Yabancı Dil Testi’nin sona ermesiyle YKS maratonu tamamlandı

2021-YKS maratonu tamamlandı
2021-YKS,YKS,SINAV

Üniversiteye geçişin anahtarı olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın ilk oturumu olan Temel Yeterlilik testi dün yapılmıştı. Bugün gerçekleştirilen Alan Yeterlilik Testi (AYT) saat 10.15'te başladı ve adaylar yine saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmadı. Sınav 13.15'te sona erdi. YKS'nin üçüncü ve son oturumu Yabancı Dil Testi (YDT) ise saat 15.45'te başladı, 17.45'te de tamamlandı. Almanca, Arapça, Fransızca, İngilizce ve Rusça dillerinde yapılan sınavda toplam 80 soru yer aldı.

"TÜM OTURUMLAR BAŞARIYLA TAMAMLANDI"

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) tüm oturumlarının başarıyla tamamlandığını açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...