Tgrt Haber
10 Şubat 2020 21:10

6 ilde okullar 1 gün tatil edildi

Muş, Bolu ve Gümüşhane'de il genelinde, Eruzurum, Kahramanmaraş ve Kayseri'nin ise bazı ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın ara verildi.

6 ilde okullar 1 gün tatil edildi
Muş,Kayser,kar tatili

Olumsuz hava koşulları nedeniyle 6 ilde eğitime yarın ara verildi. 

MUŞ

Muş Valiliği'nden yapılan açıklamada, aşırı soğuklara bağlı buzlanma ve don beklentisi nedeniyle eğitim öğretime 1 gün ara verildiği ifade edildi.

BOLU

3 gün boyunca aralıksız devam eden kar yağışı nedeniyle Bolu il genelinde okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

GÜMÜŞHANE

Gümüşhane Valiliği, yoğun kar yağışının ardından kuvvetli buzlanma ve don olayı nedeniyle 11 Şubat Salı günü il genelindeki tüm okulları tatil etti.

KAYSERİ

Kayseri'nin Akkışla, Yeşilhisar, Pınarbaşı ve Sarız ilçelerinde de olumsuz hava koşulları nedeniyle 11 Şubat Salı günü okulların tatil edildiği bildirildi.

KAHRAMANMARAŞ

 Kar ve buzlanma nedeniyle Elbistan, Afşin, Göksun, Nurhak ve Ekinözü'de okulların yarın tatil edildiği bildirildi.

ERZURUM

Erzurum Valiliğinden yapılan açıklamada, “Olumsuz hava koşulları, soğuk ve buzlanma nedeniyle Yakutiye, Palandöken, Aziziye, Çat, Aşkale, Pasinler, Tekman, Horasan, Karayazı, Köprüköy, Şenkaya, Narman, Hınıs ve Karaçoban’da tüm okullar 11.02.2020 Salı günü tatil edilmiştir. Kamu kurumlarında görev yapan engelli ve hamile personeller de idari izinli sayılacaktır. Bu ilçeler dışındaki ilçelerde ise taşıma yoluyla eğitim gören öğrencilere olumsuz hava koşulları sebebiyle okullar 11.02.2020 Salı günü tatil edilmiştir” denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...