Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Haziran 2016 13:18

62 yaşında 3. üniversitesini bitirdi

Torun sahibi 62 yaşındaki Lütfü Kısaoğlu, Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Ermeni Dili ve Edebiyatı Bölümünden birincilikle mezun oldu ve üçüncü üniversitesini bitirdi.

62 yaşında 3. üniversitesini bitirdi
trakya üniversitesi, turizm

27 yıl sınıf öğretmenliği yaptıktan sonra emekliliğinin 9’ncu yılında şansını denemek için üniversite sınavına giren Kısaoğlu, Ermeni Dili Edebiyatı Bölümüne yerleşti. Yaşıtları emekliliğin tadını çıkartırken Kısaoğlu, bıkmadan usanmadan Çanakkale’den Edirne’ye gelerek hiç devamsızlık yapmadan 5 yıl lisans eğitimi aldı. Kısaoğlu’nun hedefleri arasında ilk sırada yüksek lisans yapmak yer alırken, ikinci sırada, daha önce bitirdiği 2 yıllık Turizm Bölümü’nü de 4 yıla tamamlamak.
3’NCÜ ÜNİVERSİTEYİ BİTİRDİ
Bölüm birincisi olan Kısaoğlu, “Rüyamda görsem inanmazdım. Düzenli çalışarak bölüm birincisi oldum. 1975 yılı öğretmen okulu mezunuyum. Çalışırken iktisat fakültesini bitirdim. Daha sonra 2 yıllık turizm bölümünü bitirdim. Son olarak da Ermeni Dili Edebiyatı Bölümü’nü bitirdim” ifadelerine yer verdi. Gençlere tavsiyede de bulunan Kısaoğlu, “Çalışmak bitmiyor. Okumaya devam. Özellikle kızlarımız bir değil, iki üniversite okuması lazım. Bilgili, sağlıklı bireyler yetiştirmeleri için” dedi.
Bundan sonraki hedefi yüksek lisans yapmak olan Kısaoğlu, bitirdiği 2 yıllık Turizm Bölümü’nü 4 yıla tamamlayarak turizm rehberliği bölümünü okumayı da planlıyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...