Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 May 2016 16:38

8 Mayıs 2016 ALES sonuçları açıklandı

Binlerce öğrencinin merakla beklediği İlkbahar ALES sonuçları açıklandı. ÖSYM yaptığı duyuru da ALES sınav sonuçlarını açıklandığını dile getirdi. TC kimlik numaranız ve de sistemde kayıtlı şifreniz ile https://ais.osym.gov.tr/ adresinden ALES sonucunuzu sorgulayabileceksiniz...

8 Mayıs 2016 ALES sonuçları açıklandı
ales,ales ales sınavı, ales sınav sonuçları, ales sonuçları, ales sonuçlarını öğren,

ALES sonuçları kapsamında bir çok aday yüksek lisans başvurusunu gerçekleştirebilecek. ALES sonuçları ile öğrenciler yüksek lisans eğitimi başvurularını gerçekleştirirler. 2016 ALES sonuçları ise bugün açıklandı.

ALES SINAV SONUÇLARI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ 

ALES sınav sonuçları açıklandı. 8 Mayıs tarihinde yapılan ALES sınavının sonuçları az önce ÖSYM sonuç açıklama sisteminde erişime açıldı. 2016 ALES sınav sonuçlarını sorgulamak isteyen adaylar haberimizde yer alan linke tıklayarak 2016 ALES sonuçlarını sorgulayabilirler.

ÖSYM'nin sınav takvimine göre 2016 ALES sınav sonuçlarının bugün açıklanacağı duyurulmuştu. 8 Mayıs tarihinde yapılan ALES sınav sonuçlarını sorgulamak isteyen adaylar ÖSYM sonuç açıklama sistemine giriş yaparak 2016 ALES sınav sonuçlarını sorgulayabilirler..

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...