Tgrt Haber
12 Ekim 2021 10:07

Son dakika! ÖSYM duyurdu: 2021 ALES/2 sonuçları açıklandı

Son dakika haberi: Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, ALES/2'nin sonuçlarının açıklandığı bildirildi. 19 Eylül tarihinde gerçekleştirilen sınava katılan öğrenciler, sonuçları ÖSYM'nin internet sitesinden sorgulayabilecek.

Son dakika! ÖSYM duyurdu: 2021 ALES/2 sonuçları açıklandı
ales,ales 2,sonuç,ösmy

Ölçme, Seçme ve Yerlerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'nın (ALES) sonuçlarını açıkladı. 

Akademik kariyer yapmak isteyen adayların girdiği ALES 19 Eylül tarihinde gerçekleşti. ÖSYM Başkanlığınca yapılan 2021 ALES 81 ilde bulunan 90 merkezde yapıldı.

Akademik kariyer amacıyla binlerce kişinin katıldığı ALES bugün açıklandı. ALES sonuçları ile birlikte adaylar puanlarını ÖSYM resmi internet sitesinden öğrenebilecek.

SINAV SONUÇLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

ÖSYM Başkanı Halis Aygün'ün mesajıyla duyurulan 2021 ALES/2 sonuçları, resmi internet sitesinin yanı sıra ÖSYM AİS mobil uygulamasından da sorgulanabilecek.

Son dakika! ÖSYM duyurdu: 2021 ALES/2 sonuçları açıklandı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...