Tgrt Haber
14 Eylül 2021 13:59

Antalya'da okul müdürünün öğrencileri tehdit videosu velileri isyan ettirdi, MEB inceleme başlattı

Antalya’da Hurma Ortaokulu’na bir hafta önce müdür yardımcısı olarak atanan Fatma Yıldız Coşkun’un öğrenciler 'ağzınızı gözünüzü dağıtırım' diyerek tehdit ettiği görüntüler velileri isyan ettirdi. Görüntülerin kısa sürede sosyal medyada yayılmasının ardından Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü inceleme başlattı.

Antalya'da okul müdürünün öğrencileri tehdit videosu velileri isyan ettirdi, MEB inceleme başlattı
Okul müdürü,öğrenci,okul

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde bulunan Hurma Ortaokulu’na bir hafta önce müdür yardımcısı olarak atanan Fatma Yıldız Coşkun, okul bahçesinde topladığı öğrencileri tehdit edip azarladı. Bir veli tarafından kayda alınan görüntüler, sosyal medyada düşünce veliler isyan etti. Coşkun’un öğrencileri okul temizliği konusunda azarladığı ve tehdit dolu sözler sarf ettiği videya sosyal medyada da tepki yağdı. Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Coşkun hakkında ilgili inceleme başlattı.

ÖĞRENCİLERİ VELİLERİN ÖNÜNDE TEHDİT ETTİ

Paylaşıldıktan sonra kısa sürede gündem olan videoda Coşkun'un “Sizin ağzınızı yüzünüzü dağıtırım, ben konuşuyorum burada. Sen gönüllüsün galiba toplamaya, toplatayım mı sana? Dinlemediğine göre... Bakın tekrar söylüyorum. İlk ve son kez uyarıyorum. Okul temizliğinden siz sorumlusunuz. Sizin pislettiğiniz yeri ben temizlemek zorunda değilim. İnsana yakışır şekilde, öğrenciye yakışır şekilde davranın” dediği duyuluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...