Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Mart 2014 18:26

Bakan Avcı ile çocuğun ilginç diyaloğu

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir'de esnaf ziyaretlerinde bulundu, girdiği bir internet kafede çocuklarla sohbet etti.

Bakan Avcı ile çocuğun ilginç diyaloğu
Bakan Avcı internet kafede!, kurtlar vadisi, SİYASET haberleri, SİYASET,

İnternet kafede 'Kurtlar Vadisi' adlı televizyon dizisini izleyen 14-15 yaşlarındaki çocuğa hangi okulda okuduğunu soran Avcı, "Okulu bıraktım" yanıtını alınca "Milli Eğitim Bakanı'na söylenecek laf mı bu" dedi. Bakan Nabi Avcı, Esentepe Mahallesi Eğitimciler Caddesi'ndeki Hacı Kadir Camii'nde cuma namazını kıldıktan sonra aynı cadde üzerinde bulunan esnafı tek tek gezdi. Avcı bir kahvehanede yaptığı konuşmada "Eskiden böyle karikatürlerde görürdük. Seçim zamanı siyasetçi gelir, kahvehanelerde sandalyenin üzerine çıkar ve 'Şunu yapacağız, bunu yapacağız' derdi. Biz şimdi o duruma gelmeyelim. Ne yaptığımızı, ne yapacağımızı siz zaten biliyorsunuz. Sağlık içinde, afiyet içinde, sevdiklerinizle beraber huzurlu bir seçim, memleketimiz için, milletimiz için hayırlı olur diyorum" dedi. Kahvede bulunanlardan bir kişinin "Paralel devleti yok edebilecek misiniz? Bunları yok edin" demesi üzerine Avcı da "30 Mart'ta yardım edin. Allah hayırlısını versin, inşallah" diye konuştu.
Çocuk, kadın ve erkek ayakkabıları satan bir işyerine giren Nabi Avcı, buradaki işyeri sahibi kadına "İşleriniz nasıl" diye sordu. "İşlerimiz durgun" yanıtını alan Avcı, "İnşallah açılır. Hayırlı işler" dedi. Bakan Avcı Eğitimciler Caddesi'ndeki bir internet kafede bilgisayar başında olan 3 çocukla sohbet etti. Bilgisayardan 'Kurtlar Vadisi' adlı televizyon dizisini izleyen 14-15 yaşlarındaki çocuğa "Hangi okulda Okuyorsun?" diye soran Avcı, "Okulu bıraktım" yanıtını alınca "Milli Eğitim Bakanı'na söylenecek bir laf mı bu" dedi. Kendisinin grip olduğunu belirten bakan Avcı, tokalaştığı vatandaşları kendisine sarılmaması konusunda uyardı. Avcı girdiği bir eczanede bulunun kalfaya da "Bu dünyanın en kısa fıkrası. Adam eczaneye girmiş. Sizde ilaçlardan ne var diye sormuş" dedi. Cadde üzerindeki berber dükkanlarından birine giren Nabi Avcı'ya işyeri sahibi koltuğu göstererek "Buyurun seçim tıraşını yapayım Bakanım" deyince Avcı da "Biz tıraşımızı peşin olup geldik. İnşallah daha sonra nasip olur" dedi. Bakan Avcı, esnaf ziyaretleri sırasında işyerlerinde ve sokakta karşılaştığı kız çocuklarına oyuncak bebek, erkek çocuklarına da oyuncak bebek dağıttı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...