Tgrt Haber
01 Kasım 2021 09:39

Son dakika! Bakan Koca 'okullar kapanacak mı?' sorusunu cevapladı

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bir süredir gündemden düşmeyen yüz yüze eğitime ara verileceğine ilişkin iddiaların asılsız olduğunu ifade etti. Bilim Kurulu üyesinin aşının önemini anlattığı ifadelerinin yanlış anlaşıldığını belirten Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu an gündemde böyle bir konunun olmadığına dikkat çekti.

Son dakika! Bakan Koca 'okullar kapanacak mı?' sorusunu cevapladı
fahrettin koca,okul,koronavirüs

Bir süredir gündemde olan okullarda vaka sayılarının arttığı ve bu durumun 'yüz yüze eğitime ara verilmesi'ne sebep olacağı söylentilerine son noktayı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koydu. Kişisel Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla iddiaları cevaplayan Bakan Koca, Bilim Kurulu'nun böyle bir gündemi olmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Okulların kapanması ihtimalinden söz eden bir habere rastladım. Haber yanlıştır. Bilim Kurulumuzun böyle bir gündemi yok. Kurul üyesi bir arkadaşımızın aşının önemini vurgularken seçtiği ifade yanlış anlaşılmış. ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARI DOLU HAFTALAR DİLİYORUZ"

Son dakika! Bakan Koca 'okullar kapanacak mı?' sorusunu cevapladı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...