Tgrt Haber
09 Ağustos 2021 10:36

Milli Eğitim Bakanı Özer'den fidan bağışı çağrısı

Milli Eğitim Bakanlığını sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Yeni Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, göreve yeni başladığı için kendisini tebrik etmek isteyenlere çiçek göndermelerinin yerine fidan bağışında bulunmasını rica etti.

Milli Eğitim Bakanı Özer'den fidan bağışı çağrısı
Milli Eğitim Bakanı,Orman,Yangın,Mahmut Özer

Milli Eğitim Bakanlığının Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre, Bakan Özer, Tarım ve Orman Bakanlığınca başlatılan "Geleceğe Nefes Seferberliği"ne destek çağrısında bulundu.

Bakan Özer, "Bakanlık görevim nedeniyle tebrik çiçeği gönderen herkese teşekkür ederim. Bundan sonrası için ricam: Hepimizi derinden üzen orman yangınlarında kaybettiğimiz 'can'ların yerine fidan bağışında bulunalım." ifadesine yer verdi.

Milli Eğitim Bakanı Özer'den fidan bağışı çağrısı

Bakanlığın paylaşımında, https://gelecegenefes.com internet adresine erişim linki de yer aldı.

DUYURULARI ARTIK MEB VERECEK

Geçtiğimiz günlerde, Milli Eğitim Bakanlığı sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulundu. MEB, yeni Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in sosyal medya hesabının olmadığını ve duyuruların MEB sosyal medyası üzerinden yapılacağını duyurdu.

Milli Eğitim Bakanı Özer'den fidan bağışı çağrısı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...