Tgrt Haber
06 May 2021 13:16

"Bilim Kâşifleri" adlı e-kitap çalışması öğrencilere rehberlik edecek

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğrencilere rehberlik edecek e- kitap çalışmasını paylaşarak , “Bilim Kâşifleri adlı e-kitap çalışmamız, öğrencilerimin farklı sorularla yeni bilgilere ulaşmalarına rehberlik edecek” dedi.

"Bilim Kâşifleri" adlı e-kitap çalışması öğrencilere rehberlik edecek
Ziya Selçuk,e kitap,

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Telegram hesabı üzerinden e-kitap paylaşımında buludu.

Öğrencilere rehberlik edeceğini bildiren Selçuk, “Ev ortamında geçen bu günlerde gençlerimizin ve çocuklarımızın merak duyarak, keyif alarak takip edecekleri yepyeni bir içerik daha hazırladık. ‘Bilim Kâşifleri’ adlı e-kitap çalışmamız, öğrencilerimin farklı sorularla yeni bilgilere ulaşmalarına rehberlik edecek. Geleceğin bilim insanlarını bu uçsuz bucaksız bilgi okyanusunda unutamayacakları bir yolculuk bekliyor. Her biri farklı alanlardan ilginç sorularla dolu içerikte meraklı kâşiflerimiz, zaman zaman siz velilerimizi de yanlarında görmek isteyebilirler. Bu yolculuğa gençlerimiz ve çocuklarımızla birlikte sizleri de bekliyoruz. Keşif yolculuğumuza http://meb.ai/GYb8Tm adresinden ulaşabilirsiniz.”dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...