Tgrt Haber
16 May 2021 11:07

Çalışan annelere güzel haber: Özel anaokulları açılıyor

İçişleri Bakanlığı, valiliklere "Kademeli Normalleşme Tedbirleri" konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre, kreşler ve anaokulları faaliyetlerine devam edebilecek.

Çalışan annelere güzel haber: Özel anaokulları açılıyor
Özel anaokullar

İçişleri Bakanlığı, valiliklere "Kademeli Normalleşme Tedbirleri" konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre, 17 Mayıs Pazartesi saat 05.00'ten itibaren başlayan tedbirler, 1 Haziran Salı günü saat 05.00'e kadar devam edecek. 

KREŞ VE ANAOKULLARI FAALİYETLERİNE DEVAM EDECEK

Genelge'ye göre, kreşlerin ve anaokullarının faaliyetlerine devam edeceği açıklandı.

İçişleri'nden gönderilen genelgeye göre, diğer okul ve sınıf seviyeleri için MEBin açıklamasına uygun hareket edileceği açıklandı.

ÖZEL ANAOKULLARI AÇILIYOR

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, özel gereksinimli öğrenciler özel eğitim okul ve sınıfları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile 8 ve 12’nci sınıfların destekleme ve yetiştirme kursları/takviye kurslarında yüz yüze eğitime geçilecek. Diğer kademelerde ise 1 Haziran Salı gününe kadar uzaktan eğitim devam edeceği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...