Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Mart 2014 14:12

Dershane kaydı alınan öğrencinin senedini vermedi

Özel bir dershaneden çocuklarının kaydını alan veli, borcu olmadığı halde senetlerinin iade edilmediğini iddia etti.

Dershane kaydı alınan öğrencinin senedini vermedi
Dershane, kaydı alınan öğrenci,mağdur öğrenci,öğrencinin senedi verilmedi

Kahramanmaraş Din Gönüllüleri ve Görevlileri Derneği Başkanı Şevket Bozdoğan, kentteki özel bir dershaneden çocuklarının kaydını almasına rağmen borcu olmadığı halde senetlerinin haksız yere iade edilmediğini söyledi. Bozdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ülkede yaşanan son gelişmelerden sonra çocuklarını dershaneden aldığını ancak 3 ay dershanede eğitim alan çocuklarının 8 ay eğitim almış gibi senetlerinin verilmediğini belirtti. Senetlerden dolayı mağdur olan bir veli ve bir sivil toplum kuruluşunun başkanı olarak açıklama yapma gereği duyduğunu ifade eden Bozdoğan, şunları söyledi:
"Kahramanmaraş Anafen Dershanesi'nde 7. sınıfta ve lise son sınıfta okuyan çocuklarım var. 3 yıldan beri iki çocuğum bu dershaneye gidiyor. En son 7. sınıfta okuyan öğrencim birinci dönem bu dershaneye devam etti. İkinci dönem şubat ayından itibaren bir takım olumsuzluklardan dolayı öğrencimi bu dershaneye göndermiyorum. Çocuğum 3 ay devam etti bunun için de 750 lira ödedim. 3 ay sonra öğrencimi dershaneden aldım. Defalarca dershaneye gelmeme rağmen bin 700 liralık senedim iade edilmiyor. Türkiye'de bir takım olayların gerçek olduğunu görüyoruz. Dershanede eğitimden ziyade parasal anlamda iş yapılıyor. Dershanenin bu tutumunu kınıyorum." Bu arada, çekim yapan gazetecinin engellemeye çalışan dershane idarecisine Bozdoğan tepki gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...