Tgrt Haber
14 Haziran 2016 12:50

E okul karne notları - E okul giriş, VBS Veli Bilgilendirme Sistemi, öğrenci karne notunu öğrenin

E Okul, e okul karne notu, e okul giriş, E Okul karne notları, e okul VBS, e okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile öğrenci karne notlarını öğrenin... E okul karne notları, yarın karneler alınacak. Karne notları okulun son günü beklenmeden E okul veli VBS sistemi üzerinden öğrenilebiliyor. E okul giriş, sistemini kullanan her öğrenci ve veli karne notlarını güncel şekilde rahatlıkla öğrenebiliyor..

E okul karne notları - E okul giriş, VBS Veli Bilgilendirme Sistemi, öğrenci karne notunu öğrenin
e okul,e okul karne,e okul veli,e okul giriş,e okul VBS,e okul Veli Bilgilendirme Sistemi,e okul öğrenci,e okul karne notları,e okul karne notu,e okul karne notu öğrenme,e okul MEB,e okul kare notları öğrenme,e okul notlar

E Okul, e okul karne notu, e okul giriş, E Okul kane notları, e okul VBS, e okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile öğrenci karne notlarını öğrenin... e okul karne notları, öğrencileri heyecan sardı, arın karneler alınacak. Karne notları okulun son günü beklenmeden E okul veli VBS sistemi üzerinden öğrenilebiliyor. E okul giriş, sistemini kullanan her öğrenci ve veli karne notlarını çok kolaylıkla öğrenebilir. E-okul sistemini kullanabilmek için yapmanız gereken şey giriş şifresine sahip olmaktır. 2016 yılının 2. döneminin de bitmesiyle birlikte öğrencileri karne heyecanı sardı. Karne notları okulun son günü beklenmeden E-okul sistemi üzerinden öğrenilebiliyor..

E OKUL KARNE  NASIL ALINACAK

E Okul karne notu nasıl alınacak? Sorusu Milli eğitim bakanlığının bünyesinde eğitim veren okullarda eğitim gören öğrenciler ve velileri tarafından büyük bir sabırsızlık ile bekleniyor. Yaz tatilini iple çeken ve yıl sonu karnesi alacak olan öğrecileri Karne ne zaman alınacak? sorusunu merak etmeye başladılar bile.Peki, Karneler nasıl alınacak? Eğitim ve öğretim döneminin ikinci kanaat döneminin bitmesi ve okulların tatil olması ile birlikte öğrenciler 2015- 2016 eğitim öğretim yılı karnelerini ya okullarından y ada e-okul üzerinden görüp çıktısını alabilecekler.
E okul karne notları - E okul giriş, VBS Veli Bilgilendirme Sistemi, öğrenci karne notunu öğrenin

E OKUL KARNE NOTU ÖĞREN

E okul öğrenci giriş yurt genelinde yaz tatiline gireceğimiz bu sıralarda oldukça fazla merak ediliyor. cuma günü karne tatiline girecek olan öğrencileri şimdiden karne telaşı sardı. Öğrenciler karnelerini ve karne notlarını okularından almaın yanı sıra haberimizde bulunan e okul linki tıklayarak ya da e okul resmi internet sitesi olan https://e-okul.meb.gov.tr/ adresine giriş yaparak da öğrenebilecekler. Karne notu öğrenmek isteyen öğrenciler, E okul giriş yaptıktan sonra karşınıza gelen ekran üzerinden T.C. kimlik numarası ve öğrenci okul numarası ile veli bilgilendirme sistemine  giriş yaparak ardından 2015-2016 eğitim öğretim yılı ikinci dönem karne notlarını görebilecekler. Dileyen öğrenciler karne notlları bölümünün üst tarafında bulunan yazıcı işareti ile karne notunu yazıcıdan çıkarabilecekler. 

Son birkaç yıl içerisinde dünya genelinde gelişmiş ülkeler tarafından eğitimde teknolojinin entegrasyonunun etkin bir şekilde gerçekleştirilmesi ile birlikte eğitimde yakalanan önemli başarılar dolayısı ile Türkiye’de de Milli Eğitim Bakanlığı tarafından internet ve teknoloji tabanlı çok sayıda sanal eğitim projesi etkin bir şekilde kullanılıyor. Modern yüzyılda eğitim alanında bu denli önemli etkilerde bulunmakta olan teknoloji ve internetin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2000’li yılların ortalarından itibaren Türk eğitim sistemi içerisinde kullanılıyor olması öğrencilerin çok daha interaktif eğitimler alabilmesi ve eğitim yaşamlarında çok daha yüksek başarılar ile eğitimlerini tamamlayabilme imkanına sahip olabilmesi sağlanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nın online eğitim portalı e-Okul sistemi üzerinde öğrencilerin ilk okula başladıkları dönemlerden ortaöğretim düzeyini tamamlayana kadar ki zaman dilimi içerisinde geçen tüm eğitim sürecine ilişkin ayrıntılı bilgiler en güncel şekilde yer alıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın online eğitim portalı e-Okul sistemi üzerinde öğrencilerin ilk okula başladıkları dönemlerden ortaöğretim düzeyini tamamlayana kadar ki zaman dilimi içerisinde geçen tüm eğitim sürecine ilişkin ayrıntılı bilgiler en güncel şekilde yer alıyor. Öğrencilerin en güncel eğitim durumuna ilişkin olarak not bilgisi, devamsızlık bilgisi ve karne bilgisi gibi bilgilerin alınabildiği Milli Eğitim Bakanlığı’nın e-Okul sistemi üzerinde veliler tarafından giriş işlemleri sadece öğrencinin T.C. kimlik numarası ile öğrencinin okul numarası bilgilerinin girilmesi gerekiyor. Hem velilerin hem de öğrencilerin bulundukları her yerden kolay bir şekilde internete erişim sağlayabiliyor olması internet üzerinde yer alan Milli Eğitim Bakanlığı’nın e-Okul sistemi gibi tüm dijital eğitim projelerinin son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılmasına yol açıyor.

Velilerin yoğun şekilde kullanmakta olduğu Milli Eğitim Bakanlığı’nın e-Okul sistemi veli bilgilendirme sisteminin dışının da yönetim bilgi sistemi bölümü ile de öğretmenlerin öğrenci bilgilerinin girişlerini gerçekleştirebilmeleri amacı ile hizmet veriyor. MEB e-Okul veli bilgilendirme sistemi girişleri öğrenci T.C. kimlik no ve okul numarası ile yapılırken, yönetim bilgisi sistemi girişleri öğretmenler tarafından kullanıcı adı ve kullanıcı şifre bilgisi ile gerçekleştirilebilmektedir.

Mili eğitim Bakanlığı’ndan eğitimde yenilikçi uygulamalar tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle de modern yüzyılın hızla gelişen teknolojilerini en etkin şekilde kullanarak öğrencilere ve öğretmenlere daha çağdaş standartlarda eğitim hizmetleri sunabilmeyi amaçlayan Milli Eğitim Bakanlığı’nın dijital ortam üzerinde e-Okul sistemi hizmet veriyor. Çok uzun süredir Türkiye’deki eğitim sistemi içerisinde kendisine fazlasıyla yer edinmiş olan Milli Eğitim Bakanlığı’nın veli bilgilendirme sistemi ile birlikte Türkiye’de eğitimde velilerin de çok daha etkin bir rol üstlenmesi sağlanıyor.  Modern yüzyılda öğrencilerin son derece çağdaş ve gelişmiş standartlarda eğitim hizmetlerinden yararlanarak, gelişmiş ülkeler ile eş değer kalitede ve seviyede eğitim alabilmesi sağlanıyor. Böylelikle sadece bölgesel ve ulusal bazda değil aynı zamanda da uluslar arası bazda da öğrencilerin çok daha başarılı olabilmesine destek sağlanabiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...