Tgrt Haber
02 Ocak 2022 20:17

Eğitime 1 günlük ara: Erzincan'da okullar tatil edildi

Erzincan'da olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde tüm okullar 3 Ocak Pazartesi tarihinde tatil edildi. Öğrencilerden tatilde ders çalışmaları ve kitap okumalarını isteyen Erzincan Valisi Mehmet Makas, engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağını duyurdu.

Eğitime 1 günlük ara: Erzincan'da okullar tatil edildi
erzincan,mehmet makas,tatil,okul,eğitim

Erzincan'da olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar yarın tatil edildi. Engelli ve hamile personel de idari izinli sayılacak.

VALİ MAKAS DUYURDU

Vali Mehmet Makas, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde okulların yarın tatil edildiğini duyurdu.

Engelli ve hamile personelin de bir gün idari izinli sayılacağını aktaran Makas, öğrencilerin tatilde ders çalışmasını ve kitap okumasını istedi.

Eğitime 1 günlük ara: Erzincan'da okullar tatil edildi

Erzincan Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Olumsuz hava koşulları nedeniyle ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında eğitim-öğretime 3 Ocak 2022 günü 1 gün süre ile ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile çalışanlar da aynı tarihte idari izinli sayılacaktır” denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...