Tgrt Haber
13 Ocak 2019 22:44

Eğitime kar engeli! İşte yarın okulların tatil olacağı iller

Türkiye'de etkisini gösteren kar yağışıyla birlikte kar tatili haberleri gelmeye devam ediyor. 14 Ocak 2018 Pazartesi günü (yarın) Bitlis ve Iğdır'da eğitime ara verildi.

Eğitime kar engeli! İşte yarın okulların tatil olacağı iller
kar tatili,yarın okullar tatil mi,hangi illerde okullar tatil,14 ocak pazartesi

IĞDIR'DA EĞİTİME KAR ENGELİ
Iğdır’da yoğun kar yağışı nedeniyle merkez Kervansaray, Gülpınar ve Tuzluca ilçesinde okullar bir gün tatil edildi. 

Iğdır’da etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken okullar bir gün süreyle tatil edildi. Iğdır’da merkez Kervansaray, Gülpınar ve Tuzluca ilçelerinde olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışı nedeniyle okullar pazartesi günü tatil edildiği bildirildi. 

BİTLİS'TE DE YARIN OKULLAR TATİL
Bitlis il merkezi, Ahlat, Adilcevaz, Mutki ve Tatvan ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eğitime 14 Ocak 2019 pazartesi günü 1 gün süreyle ara verildi. 

Valilikten yapılan açıklamada, olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışının bölgede devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, merkez ve bağlı köylerde okulların yarın tatil edildiği duyuruldu.

Kaymakamlıklardan yapılan açıklamalarda da Ahlat, Adilcevaz ve Mutki ilçeleri ile bağlı köylerde yarın eğitime ara verildiği, kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamilelerin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Tatvan Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, "Tatvan Kaymakamlığı İlçe Hıfzısıhha Kurulu’nun almış olduğu karar uyarınca; ilçemizde devam eden yoğun kar yağışı ve elverişsiz hava koşulları nedeniyle, merkez ve köylerde tüm ilk ve orta dereceli okullarda, 14 Ocak 2019 Pazartesi günü eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca bu süre zarfında Tatvan ilçesinde görevli tüm engelli ve hamile kamu çalışanları da idari izinli sayılacaklardır” denildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...