Tgrt Haber
08 Eylül 2021 20:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 15 bin öğretmen atanacak

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 bin yeni öğretmen ataması gerçekleştirileceğini duyurdu. Geçtiğimiz hafta, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen törende 20 bin öğretmen yeni görev yerlerine atanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 15 bin öğretmen atanacak
atama,öğretmen

Son dakika... Öğretmen adaylarının merakla beklediği haber geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 15 bin yeni öğretmen ataması yapılacağını belirtti.

"ÇOK ÖNEMLİ BİR MÜJDE VERMEK İSTİYORUM"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Buradan öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiamıza çok önemli bir müjde vermek istiyorum. Türkiye'nin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızın daha kaliteli eğitim almasını sağlamak için 15 bin yeni öğretmen ataması daha yapacağız. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 15 bin öğretmen atanacak

20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI

Geçtiğimiz hafta, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 2021 yılı Öğretmen Atama Töreni'nde, 20 bin öğretmenin atması gerçekleştirilmişti. Törende atanacaklarla öğretmen sayısının 1 milyon 137 bini bulacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Öğretmen başına düşen öğrenci sayılarında da yaptığımız atamalarla ilkokullarda öğretmen başına 15, orta okullarda ve liselerde 13 öğrenci düşen OECD ortalamalarını yakaladık, hatta geçtik" değerlendirmesinde bulumuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...