Tgrt Haber
03 Ocak 2020 11:58

Gazi ve şehit yakınları lisans, sınav ve yenileme ücreti müjdesi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından alınan kararla Sermaye Piyasası Lisanslama Sicil ve Eğitim Kuruluşu A.Ş. (SPL) tarafından sunulan lisans, sınav ve yenileme eğitimi ücretlerinde şehit eş ve çocukları ile gazilerin kendileri, eş ve çocukları için muafiyet uygulanacak.

Gazi ve şehit yakınları lisans, sınav ve yenileme ücreti müjdesi
Sermaye Piyasası Kurulu,,Sermaye Piyasası Lisanslama Sicil ve Eğitim Kuruluşu A.Ş.,

Uygulanacak muafiyet kapsamında şehit eş ve çocukları ile gazilerin kendileri, eş ve çocuklarından "sınav başvuru ücreti, lisans başvuru ücreti, lisans belgesi değişim ücreti, kayıp lisans belgesi yeniden basım ücreti, sınav sonuç itiraz ücreti, lisans yenileme eğitimi ücreti, sınav konusu (modül) yenileme eğitimi ücreti" alınmayacak.

SPL internet sitesinden ulaşılacak

Ücret muafiyetinden yararlanacak adayların durumlarıyla ilgili belgelerle birlikte SPL Başvuru Sistemi (SBS) üzerinden başvurularını gerçekleştirmeleri gerekiyor. Kapsam dahiline giren vatandaşlar, ücret muafiyetine ilişkin kapsam ve esaslar ile başvuru detaylarına ise SPL internet sitesinden ulaşabilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...