Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Ocak 2017 11:21

Hangi illerde bugün okullar tatil | Konya ve Ankara'da 2 Ocak tatil mi?

Olumsuz hava koşulları pek çok ilde etkisini göstermeye devam ediyor. Öğrencilerin özellikle merak ettiği konuların arasında Hangi illerde bugün okullar tatil? Konya ve Ankara'da 2 Ocak tatil mi? sorusu.İşte tüm bu detaylar haberimizde.

Hangi illerde bugün okullar tatil | Konya ve Ankara'da 2 Ocak tatil mi?
hangi illerde okullar tatil,konyada okullar tatil mi,ankarada okullar tatil mi,2 ocak okullar tatil mi,kar tatili,valilik son dakika,

Meteoroloji uyardı. Bazı illerde özellikle olumsuz hava mkoşulları devam ediyor. 2 Ocak Pazartesi günü okullar tatil mi sorusu birçok öğrencinin merak ettiği konular arasında yerini aldı. Türkiye genelinde hava şartlarının yoğunlaşması nedeniyle zor koşullar altında okullarına ulaşmak zorunda kalan öğrenciler, yeni yılın ilk iş günü olan 2 Ocak Pazartesi günü tatil mi sorusunu yöneltti. Peki Konya ve Ankara'da bugün okullar tatil mi? İşte öğrencilerin beklediği tüm detaylar...

Tatil açıklamalarını genellikle Valilik resmi İnternet sayfaları ya da sosyal medya hesapları üzerinden yapan yetkililerden, henüz tatille alakalı herhangi bir bilgi gelmedi. Resmi hesap dışında, tatil konusunda kararları ile popülarite kazanmış İstanbul Valisi Vasip Şahin gibi kişisel sosyal medya hesapları üzerinden de tatil duyurusu yapılabilmektedir.

Hangi illerde bugün okullar tatil | Konya ve Ankara'da 2 Ocak tatil mi?

İŞTE OKULLARIN TATİL EDİLDİĞİ İLLER

AKSARAY

Aksaray'da kar yağışının ardından oluşan buzlanma nedeniyle il genelinde eğitime yarın ara verildiği bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte 3 gündür etkili olan kar yağışının ardından oluşan buzlanma nedeniyle kent genelinde eğitime 2 Aralık Pazartesi günü ara verildiğini belirtti.

NİĞDE

Niğde’de soğuk hava ve aşırı buzlanma nedeniyle okullar bir gün tatil edildi.

Niğde Valiliği aşırı buzlanma ve soğuk sebebiyle okulların 2 Ocak Pazartesi günü İl genelinde okulların tatil olduğunu duyurdu.

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde buzlanma nedeniyle yarın taşımalı eğitime ara verildiği bildirildi.

Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, yüksek kesimlerde mahalle yollarındaki buzlanmadan dolayı ilçede 2 Ocak Pazartesi okulların, yalnızca taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilere tatil edildiği kaydedildi. 

Hangi illerde bugün okullar tatil | Konya ve Ankara'da 2 Ocak tatil mi?

MERSİN

Gülnar ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Gülnar İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Burgut, kar yağışına bağlı olarak ilçede bulunan 18 ilkokul, 14 ortaokul ve  5 lisede eğitim gören öğrenciler için tatil kararı aldıklarını söyledi.   �
Burgut, taşımalı eğitime de bir ara verildiğini duyurdu.     

ADANA

Aladağ ilçesinde de yoğun kar yağışı nedeniyle çeşitli olumsuzluklar yaşanıyor. Çoğu köye ulaşımın sağlamadığı ilçede, taşımalı eğitim yapan okullarda eğitime bir gün ara verildi.      

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...