Tgrt Haber
29 Kasım 2021 15:56

İstanbul'da şiddetli lodos tırları kağıt gibi savurdu

İstanbul'da etkili olan şiddetli lodos hayatı adeta felç etti. Çatalca Büyükçekmece istikametinde seyir halinde olan 2 tır ile bir kamyonet, lodosun etkisiyle devredildi. Araçların devrilme anı kameralara saniye saniye yansıdı.

İstanbul'da şiddetli lodos tırları kağıt gibi savurdu
tır,lodos,istanbul,trafik

İstanbul'da gün boyunca etkili olan lodos yüzünden vatandaşlar zor anlar yaşıyor. Şehrin birçok bölgesinde çatılar uçtu, ağaçlar devrildi, arabalar yan yattı.

Lodos nedeniyle İstanbul Boğazı çift yönlü olarak gemi trafiğine kapatıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul Boğazı da ağır hava şartları nedeniyle saat 14.30 itibariyle çift yönlü olarak gemi trafiğine kapatıldı. Marmara Bölgesi'nde hızı saatte 110 km'ye kadar çıkan rüzgar yüzünden vapur seferleri iptal olmuştu.

Lodosun olumsuz etkisi deniz yolu ulaşımının yanı sıra karayolunu da vurdu. Yola devrilen beton, ağaç vb. parçaları nedeniyle araçlar ilerlemekte güçlük çekiyor. 

TIRLARI BİLE DEVİRDİ

Çatalça Büyükçekmece İstikameti Tem Bağlantı Yolu’nda seyir halinde bulunan 2 tır bir kamyonet lodos nedeniyle devrildi.

Sürücüler kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, seyir halinde olan tırın devrilme anı da saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...