Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Aralık 2014 10:52

Kar yağışı nedeniyle okullar bugün tatil edildi, işte o iller

Kar yağışı etkisini illerde daha fazla göstermeye başlarken, öğrenciler deokullar tatil edildi mi sorusunun cevabını arıyor. İşte tüm yurtta tatil edilen okulların il ve ilçe olarak listesi.

Kar yağışı nedeniyle okullar bugün tatil edildi, işte o iller
okul,tatil,kar yağışı,

Kar yağışı etkisini illerde daha fazla göstermeye başlarken, öğrenciler deokullar tatil edildi mi sorusunun cevabını arıyor. İşte tüm yurtta tatil edilen okulların il ve ilçe olarak listesi.
Balıkesir’de tatil
Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde gece saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.
Gece saatlerinde başlayan ve aralıksız devan eden kar yağışı nedeniyle Dursunbey'de 66 mahalle yolu ulaşıma kapandı. Bölgede taşımalı sistemle eğitim gören yaklaşık 600 öğrenci, yolların kapanması nedeniyle sabah saatlerinde okullarına gidemedi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de taşımalı sistemle eğitim verilen 6 lise ve 16 ilköğretim okulu öğrencilerine bugünün tatil edildiğini duyurdu. Kar tatilinin hava şartlarına göre uzatılabileceği, bununla ilgili duyurunun ise daha sonra yapılacağı bildirildi
Ankara Çubuk'ta tatil
Ankara'nın Çubuk ilçesinde, aşırı kar yağışı nedeniyle okullar bir gün tatil edildi. Bugün kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim veren okullarda öğleden sonra yarım gün ara verildi.
Afyon 1 gün tatil
Afyonkarahisar il merkezinde eğitime kar nedeniyle bugün ara verildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kar yağışı nedeniyle merkez ile merkeze bağlı köy ve beldelerde bulunan tüm okullarda eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.
Antalya'da fırtına nedeniyle okullar tatil
Antalya'da şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle Büyükşehir Belediyesi sınırlarındaki ilköğretim okulu ve liselerde eğitime ara verildi. Antalya Valiliğinden yapılan açıklamada, hava muhalefeti nedeniyle Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde kalan okullarda eğitime, bugün ara verildiği bildirildi.
Kütahya'da 130 köy ulaşıma kapandı
İlde dün gece başlayan ve aralıksız devam eden kar yağışı ve tipi nedeniyle 130 köy yolu ulaşıma kapandı. İl genelinde etkisini sürdüren yoğun kar yağışı ve tipi, günlük yaşamı olumsuz etkilerken, ulaşımda da aksamalara yol açıyor. Okullar tatil edildi
Yozgat'ta eğitime ara verildi
İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, etkili kar yağışı nedeniyle il genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün ara verileceği bildirildi.
Elazığ'da okullar 2 gün tatil
Elazığ kent merkezinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 2 gün ara verildi.
Bursa'da telefonları kilitlediler
Bursa'da gece başlayan kar yağışı, kenti beyaza bürüdü. Şehrin üst yamaçlarında kar kalınlığı 5 santimetrenin üzerine çıktı.Bursa'da gece başlayan kar yağışı etkili oluyor. Yolların bembeyaz olduğu Bursa'da Büyükşehir, Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım Belediyesi ekipleri, sabahın erken saatlerinden itibaren yolları tuzlamaya başladı. Kar yağışı nedeniyle erken kalkan öğrenciler ve vatandaşlar, otobüs duraklarında servis ve otobüs bekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...