Tgrt Haber
25 Haziran 2022 10:55 - Güncelleme : 25 Haziran 2022 11:05

2022 LGS sınav görevli ücreti ne kadar? LGS öğretmen, memur, polis sınav görevli ücretleri ne zaman, kaç gün sonra yatar?

"2022 LGS sınav görevli ücreti ne zaman yatar? LGS öğretmen, memur, polis sınav görevli ücreti ne zaman yatar?" soruları LGS sınavının 5 Haziran’da tamamlanmasının ardından merak konusu oldu. Bu sene gerçekleştirilen LGS sınavında 1 milyon 2 bin öğrenciyle birlikte on binlerce öğretmen ve kamu personeli de sınav görevlisi olarak bulundu. Sınavın tamamlanmasının ardından gözetmen ücretlerinin ne zaman hesaplara yatırılacağı merak ediliyor. İşte 2022 LGS gözetmen ücretlerine dair detaylar…

Editör: Hacer Tonay / Kaynak: TGRT Haber
2022 LGS sınav görevli ücreti ne kadar? LGS öğretmen, memur, polis sınav görevli ücretleri ne zaman, kaç gün sonra yatar?
LGS,görevli,ücret,sınav

Sınavın olmazsa olması sınav gözetmenlerine büyük sorumluluk düşerken emeklerinin karşılığı olarak belli miktarda ücret ödeniyor. Sınav sonrasında LGS sınav görevli ücretlerinin (gözetmen, yedek gözetmen, salon başkanı) ne kadar olduğunu ve sınav görevli ücretlerinin ne zaman hesaplara yatacağı gündeme gelen konular arasında. Peki 2022 LGS sınav görevli ücreti ne zaman yatar? LGS öğretmen, memur, polis sınav görevli ücreti ne zaman yatar? İşte 2022 LGS öğretmen, memur, polis sınav görevli ücretleri ile ilgili merak edilenler…

2022 MEB LGS SINAV GÖREVLİ ÜCRETİ NE ZAMAN YATAR?

LGS sınavında 1 milyon 2 bin öğrenciyle birlikte on binlerce öğretmen ve kamu personeli de sınav görevlisi olarak yer aldı. 700 bin sınav görevlisini katıldığı açıklanan sınavın ücretlerinin 1-2 hafta içinde hesaplara yatması bekleniyor.

MEB LGS SINAV GÖREVLİ ÜCRETİ NE KADAR?

  • Bina Yöneticisi: 377 TL
  • Bina Yönetici Yardımcısı: 337 TL
  • Salon Başkanı: 327 TL
  • Gözetmen: 317 TL
  • Yedek Gözetmen: 238 TL
  • Engelli Gözetmen: 397 TL

Not: Belirtilen rakamlar brüt rakamlardır. Net rakamlara çevirmede farklılıklar olabilir.

MEB E-SINAV GÖREVLİ ÜCRETİ NE ZAMAN YATAR?

MEB sınav görevli ücretlerinin ne zaman yatacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Özellikle MEB ehliyet e-sınavında görev alanlar uzun süre ücret ödemelerinin yapılmaması üzerine tedirgin oluyor. E-sınav ücretleri 1 ay ile 1.5 ay sonra hesaplara yatırılıyor.

MEB E-SINAV GÖREVLİ ÜCRETİ NE KADAR?

  • MEB - E-Sınav Başkanı 258 TL
  • MEB - E-Sınav Gözetmen: 238 TL
  • MEB - E-Sınav İzleme Sorumlusu: 298 TL

 

Not: Belirtilen rakamlar brüt rakamlardır. Net rakamlara çevirmede farklılıklar olabilir.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Beyazıt 25 Haziran 2022 04:17

Lgs sınav ücreti ne za-man yatacak kurban bayramı yaklaşıyor

Sonraki Haber Yükleniyor...