Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Şubat 2014 13:43

Öğretmenler yarın greve gidiyor

Türk Eğitim Sen ve Eğitim Sen üyeleri, Türkiye genelinde yarın ortak iş bırakma eylemi yapacak.

Öğretmenler yarın greve gidiyor
öğretmenler,grev,öğretmenler yarın greve gidiyor,

Milli Eğitim Kanunu ile bazı kanun ve kanun hükmündeki kararnamelerde değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısı Milli Eğitim Komisyonu’ndan geçti. Bursa’da Türk Eğitim-Sen üyeleri, karara tepki göstermek için Şehreküstü Meydanı’nda toplandı. Alınan kararı kınadıklarını belirten Türk Eğitim-Sen Bursa Şubesi Başkanı Selçuk Türkoğlu, “Bu yasayı asla kabul edemeyiz. Eğitim baştan sona yeniden dizayn edilmeye çalışılıyor.
Bu kanuna tepki için en doğal hakkımız olan grevi kullanacağız. Yarın çocuklarınızı okula göndermeyin. Biz Türk Eğitim-Sen olarak bu yasa tasarısının geri çekilmesi için 26 Şubat 2014 tarihinde de Eğitim-Sen ile bütün Türkiye genelinde ortak iş bırakma eylemi yapacağız. İş bırakma eylemine üyemiz olsun ya da olmasın bütün eğitim çalışanlarımız davetlidir” ifadelerini kullandıKonuşmaların ardından üyeler, AK Parti Bursa İl Başkanlığı önüne siyah çelenk bıraktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...