Tgrt Haber
19 Haziran 2019 10:36

ÖSYM giriş İSG sonuçları sorgulama | İSG sınav sonuçları puan hesaplama 2019

ÖSYM İSG sınav sonuçları için beklenen açıklama geldi. 18 Mayısta yapılan sınavın sonuçları az önce açıklandı. Adaylar sonuçlarını elektronik ortamda sorgulayabiliyor.İşte İSG sınav puanları hesaplama ve sınav sonuç öğrenme ekranı...

ÖSYM giriş İSG sonuçları sorgulama | İSG sınav sonuçları puan hesaplama 2019
isg

İSG 2019 sınav sonuçları. ÖSYM tarafından uygulanan İSG sınavının sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Sınav sonuçları ÖSYM internet sitesinden kontrol edilecek. İSG sınav puanları hesaplama...

İSG SINAV SONUÇLARI ÖĞREN

İSG SONUÇLARI AÇIKLANDI

18 Mayıs 2019 tarihinde uygulanan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavının (2019-İSG 1. Dönem) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarına 19 Haziran 2019 tarihinde itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebilirler.

İSG PUANLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Değerlendirme, her sorunun değeri aynı olmak üzere 100 puan üzerinden yapılacaktır. Adayların doğru cevap sayısı ham puanı olacaktır. Aşağıdaki formül kullanılarak adayların 100 üzerinden puanları hesaplanacaktır:

ÖSYM giriş İSG sonuçları sorgulama | İSG sınav sonuçları puan hesaplama 2019

Testteki Toplam Geçerli Soru Sayısı, iptal edilen soru/sorular çıkarıldıktan sonra kalan soru sayısıdır.

İş Yeri Hekimliği sertifika alanı ile İş Güvenliği Uzmanlığı sertifika alanlarında sınava giren adayların sınavda başarılı sayılabilmeleri için 70 ve üzerinde; Diğer Sağlık Personeli sertifika alanında sınava giren adayların ise sınavda başarılı sayılabilmeleri için 60 ve üzerinde bir puan almaları gerekmektedir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...