Tgrt Haber
27 Aralık 2021 20:42

Son dakika: İTÜ koronavirüs tedbirlerini arttırdı! Hibrit yöntemine geçiş yaptılar

Son dakika haberi: İstanbul Teknik Üniversitesi artan koronavirüs vakaları nedeniyle yeni tedbirler aldığını açıkladı. Alınan yeni tedbirler ile birlikte yüz yüze eğitim yürütülen derslerin tamamının hibrit yöntemle yürütülmesine karar verildi.

Son dakika: İTÜ koronavirüs tedbirlerini arttırdı! Hibrit yöntemine geçiş yaptılar
İTÜ,koronavirüs,Tedbir,,hibrit,

Son dakika haberi: Türkiye’de günlük koronavirüs vakasının 26 bini geçmesinin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi yeni tedbirler aldığını duyurdu. Rektör Prof. Dr. İsmail Koyuncu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yeni tedbirleri açıklarken kampüste ve yurtlarda artan vakalara dikkat çekti.  

SINAVLAR YÜZ YÜZE YAPILACAK

Rektör Koyuncu sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Aldığımız tedbirler kapsamında; 2021-2022 Güz Yarıyılı sonuna kadar, yüz yüze yürütülen derslerin tamamının hibrit yöntemle yürütülmesine karar verilmiştir. Öğretim elemanlarımız dersi sınıfta anlatacak ve sınıfa gelebilen öğrenciler dersi yüz yüze dinleyecek; sınıfa gelemeyen öğrenciler ise dersi eşzamanlı olarak Zoom yayınında uzaktan takip edecektir. Merkezi Derslik Binası’ndaki çalışma alanlarında seyreltmeye gidilecek ve bina içerisinde maske kullanımı konusunda güvenlik tarafından uyarılar sıklaştırılacaktır. Yarıyıl içi ve yarıyıl sonu sınavları yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Son dakika: İTÜ koronavirüs tedbirlerini arttırdı! Hibrit yöntemine geçiş yaptılar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...