Tgrt Haber
16 May 2021 10:37

Son dakika: Milli Eğitim Bakanlığı'ndan uzaktan eğitim açıklaması

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, okul öncesi, özel eğitim merkezleri ile 8 ve 12. sınıfların destekleme ve yetiştirme kurslarında 17 Mayıs'tan itibaren yüz yüze eğitime geçilecek.

Son dakika: Milli Eğitim Bakanlığı'ndan uzaktan eğitim açıklaması
Milli Eğitim Bakanlığı,uzaktan eğitim

Türkiye kademeli normalleşme sürecine geçiyor. 29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında uygulanan tam kapanma sonrasında kademeli normalleşme takvimi açıklandı. Kademeli normalleşme ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yüz yüze eğitim ile ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamada okul öncesi, özel eğitim merkezleri ile 8 ve 12. sınıfların destekleme ve yetiştirme kurslarında 17 Mayıs'tan itibaren yüz yüze eğitime geçilecek. Okul öncesi dışındaki tüm eğitim kademelerinde 1 Haziran 2021'e kadar uzaktan eğitime devam edecek. 1 Haziran’dan itibaren ise yüz yüze eğitimin devamıyla ilgili karar durum değerlendirmesi sonucunda açıklanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...