Tgrt Haber
10 Ağustos 2020 16:51

Türkiye'de bir ilk: 1.Uluslararası Bebek Çocuk Ergen Psikoloji Kongresi 21- 23 Ağustos tarihleri arasında online olarak gerçekleşiyor

“Uluslararası Bebek Çocuk Ergen Psikoloji Kongresi” bu yıl ilk kez Türkiye’de! Önümüzdeki 5 yıl süresince ülkemizde gerçekleşecek kongrenin ilki 21- 23 Ağustos 2020 tarihleri arasında Rumeli Üniversitesi online alt yapısı ile gerçekleşiyor.

Türkiye'de bir ilk: 1.Uluslararası Bebek Çocuk Ergen Psikoloji Kongresi 21- 23 Ağustos tarihleri arasında online olarak gerçekleşiyor
ilk,

1.Uluslararası Bebek Çocuk Ergen Psikoloji Kongresi sağlıklı nesillerin oluşabilmesi için sağlıklı çocukların yetişmesinde ailelere ve çocuklara psikolojik ve pedagojik olarak yardımcı olmayı amaçlayan ve psikolojik danışmanlık, psikoterapi, özel eğitim, kurumsal eğitimler, seminerler ve grup çalışmaları alanlarında hizmet veren ÇAGEV (Çocuk, Aile Gelişim ve Eğitim Vakfı) ve İstanbul Rumeli Üniversitesi ortaklığı ile gerçekleştiriliyor. Kongrenin Başkanlığını; İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Hazım Tamer DODURKA, Eş Başkanlığını ise ÇAGEV Başkanı Elif Erol üstleniyor.
 
Theneo Kokkinaki, Ümran Korkmazlar, Nebi Sümer, Piret Visnapuu-Bernadt, Esra Güvenek, Kathrine McCarthy, Neşe Karabekir, Jeanne Magagna, Deniz Altınay, Michi Gurion, Neslihan Zabcı, Yücel Kuran, Bülent Madi, Bianca Lechevalier, İbrahim Diken,İrem Erdem Atak gibi kendi alanında pek çok başarıya imza atmış 8 farklı ülkeden, 16 konuşmacının sunum ve workshop’larını dijital ortamda gerçekleştireceği kongreye çeşitli ünlü isimler de konuşmacı olarak dahil olacaklar.

Anne – bebek, çocuk, ergen terapileri, terapideki anne, baba, aile, okul, fiziksel rahatsızlık etkileri, kanserli çocuk ve ailesi, ailedeki ruhsal hastalıkların ve kayıpların çocuğa etkisi, evlat edinilen çocuklar ve aileleri, ilköğretime hazırlık ve sorunsallar, ergenlik çatışmalarında ailenin rolü, zor doğumlarda ve zor hamileliklerde anne bebek ilişkisi, anne bebek bağlanması gibi konuların inceleneceği kongrede “en iyi bildiri” ve “en iyi proje” ödülleri de verilecektir.

Kongre detaylı bilgi için http://bcepk.com web adresini ziyaret edebilirsiniz…

Kongre FUNORG tarafından organize edilmektedir. ​

Biletler http://bcepk.com ve www.biletix.com sitelerinden temin edilebilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...