Tgrt Haber
10 Kasım 2021 13:02

Uzmanlardan öğrencilere ara tatil uyarısı

Milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği ara tatil geldi çattı. 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı ilk ara tatili 15 Kasım’da başlayacak. Uzmanlar, tatil öncesi rehavete kapılmaması için öğrencilere uyarıda bulundu.

Uzmanlardan öğrencilere ara tatil uyarısı
mesut özil,m10 token,kripto para

Öğrencilerin heyecanla beklediği 10 günlük ilk ara tatil geldi çattı. Uzmanlar, öğrencilerin derslerden uzaklaşmaması için tatilde konu tekrarı yapılmasını önerdi.

Salgın gölgesinde geçen 1 buçuk yıl aranın ardından 2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk zili 6 Eylül’de çaldı, yüz yüze eğitimin başladı.

Aradan geçen 2 ayın ardından öğrenci ve öğretmenler, 15-21 Kasım tarihleri arasında hafta sonları da dahil olmak üzere 10 gün tatil yapacak.

Uzmanlar ise 1 buçuk yıl okullarından uzak kalan öğrencilerin hâlâ yüz yüze eğitimde uyum sorunları yaşadığına dikkat çekti. Çocukların tatilde rehavete kapılmaması önemli olduğunu belirtilirken bunun için konu tekrarı özellikle öneriliyor.

Ayrıca, öğrencilere bir de yol haritası hazırlayan uzmanlar öğrencilere şu önerilerde bulundu;

  • Pandemi kurallarından uzaklaşmayın
  • Tekrar edilen konularla ilgili mutlaka soru çözün
  • Her gün belirli bir süre kitap okuyun

Uzmanlar, sınav grupları içinse ayrı bir parantez açtı. 8, 11 ve 12'nci sınıfların hiç aksatmadan sınav hazırlığını sürdürmeleri gerektiğine dikkat çekildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...