Tgrt Haber
20 Ağustos 2021 10:39

YDS başvuruları başladı

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2021-YDS/2) için başvurular başladı. Başvuru işlemleri 20-31 ağustos tarihleri arasında yapılabilecek.

YDS başvuruları başladı
ÖSYM,YDS,YDS başvuru,YDS başvuru tarihleri

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 10 Ekim'de yapılacak olan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2021-YDS/2) için başvurular 20-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında alınacak.

YDS BAŞVURULARI BAŞLADI

ÖSYM'nin yaptığı duyuruya göre, YDS/2 10 Ekim'de yapılacak. Başvurular 20-31 tarihleri arasında yapılabilecek. Sınava girecek olan adaylar internet üzerinden "https://ais.osym.gov.tr" adresinden ya da  ÖSYM Aday İşlemleri mobil uygulamasından başvurularını belirtilen tarihler arasında yapabilecekler. 

BAŞVURUDA HES KODU GEREKİYOR

Sınava başvuracak olan adaylardan başvuru ekranın HES kodu istenecek. Hem ÖSYM'nin internet adresi üzerinden başvuru yapacakların hem de ÖSYM merkezlerine gidecek olanların HES kodu edinmesi gerekiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...