Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Eylül 2017 13:51

YÖK'ten e-kayıtlarını tamamlayamayan öğrencilere müjde

Yükseköğretim Kurulu, 2017-Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi e-kayıt işlemlerini teknik aksaklıklar nedeniyle tamamlayamayan öğrencilerin kaydının yapılmış kabul edildiğini açıkladı.

YÖK'ten e-kayıtlarını tamamlayamayan öğrencilere müjde
yök,,öğrencilere müjde,,ösys,

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), 2017-Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) e-kayıt işlemlerini teknik aksaklıklar nedeniyle tamamlayamayan öğrencilerin kaydının yapılmış kabul edildiğini açıkladı.

YÖK'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, 6 Eylül'de düzenlenen Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında, 2017-ÖSYS işlemleri için e-devlet kapısında kaydına başlayan ancak teknik aksaklıklar nedeniyle bunu tamamlayamayan öğrencilerin durumu incelendi.

Bu kapsamda, 24 Ağustos'taki Yükseköğretim Genel Kurulu toplantısında alınan yetkiye dayanılarak, bu öğrencilerin de kayıt işlemlerinin yapılmış kabul edilmesine karar verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...