Tgrt Haber
01 Nisan 2014 15:26

EPDK, elektriğe zam yapılmadığını bildirildi

EPDK, elektrik tarifelerine ilişkin nihai tüketici fiyatlarında herhangi bir değişim olmadığını ve elektriğe zam yapılmadığını bildirildi.

EPDK, elektriğe zam yapılmadığını bildirildi
EPDK,elektriğe zam,elektriğe zam yapılmadı,zam açıklaması,elektriğe zam açıklaması,EPDK'dan zam açıklaması

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), elektrik tarifelerine ilişkin nihai tüketici fiyatlarında herhangi bir değişim olmadığını ve elektriğe zam yapılmadığını bildirildi. EPDK'dan yapılan yazılı açıklamada, Kurul'un bugün Resmi Gazete’de yayımlanan ve 1 Temmuz'a kadar geçerli olacak tarifelerle ilgili kararına yönelik bazı basın yayın organlarında "elektriğe zam geldiği" şeklinde haberlerin yer aldığı belirtildi. Kurul kararı çerçevesinde elektrik tarifelerini oluşturan unsurların bazılarında artış ve azalış olmasına rağmen abone gruplarında nihai tüketici fiyatlarında değişim olmadığı ifade edilen açıklamada, elektriğe herhangi bir zam yapılmadığı kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...