Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Haziran 2014 08:58

Kredi kartı kullananlar dikkat!

Aidatsız kredi kartı tercih etmeden önce bir kez daha düşünün!

Kredi kartı kullananlar dikkat!
kredi kartı, aidatsız kredi kartı, bankalar, müşteriler,

Tanıtımlarda aidatsız kredi kartı imkanı sunduğunu belirten bankalar, müşterilerinden aidat almaya devam ediyor. Kart sahiplerinden şikayet yağıyor! Şikayetvar'ın haberin göre: Bankaların, aidatsız kredi kartlarını tercih edenler büyük şok yaşıyor. Tanıtımlarda aidat ödenemeyeceğinin belirtilmesine rağmen aylık ekstrelerini kontrol eden kullanıcılar 15 TL ile 70 TL arasında kart aidatı kesildiğini iddia ediyor. Kesilen kart aidatlarının iade edilmesini talep eden tüketiciler, bankacılık sektörünün şikayet sayısında büyük artış yaşanmasına neden oluyor. Tanıtımlarda aidat alınmayacağını belirten bankaların ücret almasını haksız kazanç olarak değerlendiren vatandaşların şikayetlerinden bazıları şöyle:
"Bankadan iş yerime gelen iki bayan kart çıkartmak istediler. Kart geldi elime bir alışveriş yaptım hemen 65 TL aidat geldi! Kart aidatım iptal edilmeyecek ise mahkemeye başvuru yapacağım" "Banka tarafından aidatsız kredi kartı olarak verilen ve şu günlerde 30 TL aidat alındığını fark ettiğim bu ücretin iadesini istiyorum. Herhangi bir kampanyaya dahil olmak veya otomatik ödeme talimatı vermek de istemiyorum. Bu kartları da en kısa sürede iptal ettirmeyi düşünüyorum." "İlgilenmenizi ve aidatın iptalini istiyorum 8 senedir kart kullanıyorum ilk defa böle bir şeyle karşılaşıyorum. Maaşım bankada aidatsız kartı maaş anlaşmam var onu bile kullanmayıp sizden kart aldım kullanacaktım ama mağdur ettiniz."
"Bankanın Kahramanmaraş şubesinden aidatsız diye hesap kartı verdiler. Hesabımdan hesap işletim ücreti adı altında para kestiler. Bunun iadesi için bankayı aradım iade etmediler. Kredimi ödeyip hesabımı iptal ettirmek istiyorum kesilen hesap işletim ücretinin iadesini talep ederim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...