Tgrt Haber
21 Ağustos 2014 20:45

İş dünyasından Davutoğlu için ilk sözler

Erdoğan'ın Çankaya Köşkü'ne çıkacak olmasının ardından Davutoğlu'nun Genel Başkanlığa aday gösterilmesiyle ilgili ilk dğerlendirmeler geldi.

İş dünyasından Davutoğlu için ilk sözler
başbakan erdoğan, müsiad, ahmet davutoğlu, İş Dünyası haberleri, İş Dünyası,

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, Başbakan Erdoğan'ın 12. Cumhurbaşkanı olarak Çankaya Köşkü'ne çıkacak olmasının ardından, boşalan AK Parti Genel Başkanlığı’na aday gösterilen Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu tebrik etti. Olpak, Davutoğlu’nun 27 Ağustos’ta Ak Parti Kongresi’nde Genel Başbakan seçilmesi halinde Başbakan olacağını ve bundan memnuniyet duyacaklarını ifade etti. Olpak, konuya ilişkin yazılı açıklama yaparak, "Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, farklı alanlardaki derin müktesebatıyla ülkemizin son on yılında önemli izler bırakmış bir simadır. Mevlana diyarı Konya’da doğan, bu iklim içerisinde yetişmiş, üniversite hocalığı, yazarlık ve diplomatlığından edindiği entelektüel birikimi siyaset sahnesine taşıyarak önemli hizmetlerde bulunmuştur" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...