Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Mart 2015 09:31

370 bin üyeye kredi kartı kolaylığı

İTO üyesi 370 binden fazla firma, Oda yıllık aidat ve munzam aidat ödemelerini internetten kredi kartlarıyla yapabilecek.

370 bin üyeye kredi kartı kolaylığı
ito, kredi kartı,Faaliyet Belgesi, onaylı Ticaret Sicil Gazetesi,Kargo Destekli Dış Ticaret Belgesi

İTO açıklamasına göre, belgelendirme sürecini elektronik hale getiren İTO, Faaliyet Belgesi, onaylı Ticaret Sicil Gazetesi Sureti ve Kargo Destekli Dış Ticaret Belgesi için İTO Portal'a üye olma ve sözleşme imzalayıp Oda'ya gönderme şartını geçen yıl kaldırmıştı. İTO, şimdi de üyelerinin yıllık Oda aidatı ve munzam aidat borç ödemelerini "www.ito.org.tr" adresinden yapabilmelerini sağlayan sistemi devreye aldı.

Yeni uygulamayla İTO üyeleri, internet adresindeki online işlemler menüsü altında T.C Kimlik Numarası ile uygulamaya girerek, Oda sicil numaraları ile sorgulama yaptıktan sonra güncel borçlarını öğrenip, kredi kartlarıyla ödeyebilecek. Bunun için artık İTO Portal'a üye olma ve sözleşme imzalama şartı ya da bankaya gitme zorunluluğu bulunmuyor.

Daha önce söz konusu borçlar için ıslak imzalı ve kaşeli sözleşmenin Oda'ya iletilmesi ve sözleşmede belirtilen e-posta adresine kullanıcı adı ve şifrenin gönderilmesiyle İTO Portal'e giriş yapılması gerekiyordu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...