Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Nisan 2015 15:22

Lüks otomobil fiyatına altın çanta

Bursa'da, tarihi Kapalıçarşı'da bir kuyumcu vitrininde sergilenen 820 gram ağırlığındaki altın çanta, en çok Arap turistlerden ilgi görüyor.

Lüks otomobil fiyatına altın çanta
altın çanta,bursa,

Mağazanın yöneticisi Emre Korkmaz, AA muhabirine, altın çantanın tamamen el işçiliği ile üretildiğini anlattı.Çantanın özel tasarlandığını ifade eden Korkmaz, "Zümrüt taşlarla süslenmiştir. 820 gram geliyor ve 22 ayar altından çalışılmıştır. Çok özel bir parçadır. Zaten Türkiye'de bir tek bizde var şu an. O yüzden de çok yoğun bir ilgi, dikkat çekiyor. Herkes tarafından beğeniliyor" ifadesini kullandı.
Çantaya yoğun talep aldıklarını vurgulayan Korkmaz, şöyle konuştu:
"Çantayı vitrinde görenler sorular soruyor. Kimisi hayalini kuruyor, kimisi 'Ben buna bu parayı vermem, ev ya da araba alırım' diyor ama çanta hakkında pazarlık yaptığımız müşterilerimiz de oldu. Kimler diye sorarsanız; ağırlık Araplardan yana. Son yıllarda ülkemize çok fazla gelmeye başladılar ama Bursa halkı da bu çantaya çok duyarlı gözle bakıyor. Onlar da bunun hakkında bilgi, rakam alıyor hatta onlarla da birkaç kez diyaloğa girdik. Çantayla alakalı birkaç gün içinde netleşecek olan bir durum da var."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...