Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Eylül 2015 15:20

BIST bayram tatilinde 2.5 gün açık

Borsa İstanbul`da piyasalar, 21-22 Eylül tarihlerinde tam gün, 23 Eylül (arife) günü ise yarım gün açık olacak.

BIST bayram tatilinde 2.5 gün açık
borsa istanbul,bist,bayram tatili,

Borsa İstanbul AŞ tarafından, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar için 9 güne çıkarılan Kurban Bayramı tatilinin, borsanın daha önce ilan ettiği çalışma takvimini etkilemediği bildirildi. Borsa İstanbul'un resmi sitesinden Kurban Bayramı tatiline ilişkin yapılan duyuruda, şu ifadelere yer verildi:
"Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar için 9 güne çıkarılan Kurban Bayramı tatili, borsamızın daha önce ilan edilen ve internet sitemizde yer alan çalışma takvimini etkilememektedir. Borsa İstanbul'da piyasalar, daha önce planlandığı ve duyurulduğu şekilde 21-22 Eylül tarihlerinde tam gün, 23 Eylül (arife) günü ise yarım gün açık olacaktır." 
Duyuruda sözü geçen takvime göre, 21 Eylül tarihli işlemlerin takası 28 Eylül'de, 22-23 Eylül tarihli işlemlerin takası ise 29 Eylül'de gerçekleştirilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...