Tgrt Haber
22 May 2019 12:23

“Özlenen Bayram Sofraları Güral Porselen’de”

Yüksek teknoloji ile ustalığın buluştuğu, sağlıklı ve kusursuz porselenleriyle beğeni kazanan Güral Porselen,“Nerede o eski bayramlar?” diyenleri Güral Porselen’in yepyeni ürün yelpazesiyle tanıştırıyor.

“Özlenen Bayram Sofraları Güral Porselen’de”
güral porselen

Yıllara dayanan porselen deneyimini yüksek teknoloji ile buluşturarak yaşamı renklendiren tasarımları hayata geçiren Güral Porselen alternatifli yemek takımlarıyla bayram sofralarına  sıcaklık ve mutluluk getiriyor. Usta ellerden çıkan lezzetli yemekler Güral Porselen yemek takımları ile bayram sofralarında, misafirlerle buluşuyor.

Bayramların olmazsa olmazı özenle kurulmuş bayram sofralarıdır. Aile büyüklerinin hazırladığı emek verilmiş sofralar ve çeşit çeşit lezzetli yemekler günümüzde özlemle anılıyor. “Nerede o eski bayramlar?” diyerek eski günlerin özlemini duyanlar için Güral Porselen 24, 61, 84 ve 85 parçadan oluşan farklı renk ve desenlerdeki yemek takımları ile özlenen o günleri,  yeni ürünleriyle sofralara taşıyor.  Misafirlerini  ister sade, ister gösterişli sunumlarla eski günleri aratmayacak bayram sofralarında ağırlamak isteyenler Güral Porselen yemek takımları ile sofralarına renk, lezzetlerine lezzet katıyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...