Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Mart 2021 14:27

“Yarını Bugünden Fark Et” 8 Nisan’da

Dünyanın girişimcilerini geleceğin iş insanlarıyla buluşturan Uluslararası Genç İşadamları Kongresi (UGİK) bu yıl yedincisini 8 Nisan 2021’de HİBRİT olarak NEXT teması altında “Yarını Bugünden Fark Et” sloganıyla gerçekleştirilecek.

“Yarını Bugünden Fark Et” 8 Nisan’da
müsiad,

Genç MÜSİAD tarafından düzenlenen 7. Uluslararası Genç İşadamları Kongresi dünyanın önemli girişimcilerini ve fikir önderlerini gençlerle bir araya getirecek. UGİK 2021,odağında donanımlı, Türkiye’nin farkında ve evrensel hedefleri olan, insan ve teknolojiyi anlayan ve harmanlayarak iş dünyasına taşıyan yeni neslin platformu olma özelliği taşıyor.
 
Sınırları aşan ticari potansiyelin bölgesel ve ulusal bağlamda değerlendirileceği kongrede, ‘Çalışma Sistemlerinin Geleceği’, ’Türkiye Yatırım Stratejisi ve Geleceği’, “Sonraki Ürün - Yazılım Teknolojisi”, “Otonom Otomobilin Geleceği" kavramları siber güvenlik geleceği tasarlayan teknolojiler bağlamında ele alınacak. Ticaretin yeniçağının fintekten yenilikçi formlara kadar farklı konularda ulusal ve uluslararası konuşmacıların yer alacağı UGİK 2021, insan odaklı değişim dinamikleri ve ekonomiyi ateşleyen fikirleri farklı bakış açılarıyla gündeme taşıyacak.
 
Geleceğin iş insanlarıyla günümüz girişimcilerinin uluslararası buluşma platformu olan Uluslararası Genç İşadamları Kongresi (UGİK) hakkında bilgi veren Genç MÜSİAD Başkanı Yunus Furkan Akbal şunları söyledi: “Uluslararası Genç İşadamları Kongresi’nde dünyanın dört bir yanından tecrübeleri yeni neslin vizyonuyla buluşturacağız. İş yapış şekillerinden geleceği inşa edecek yeni fikirlere kadar yarını birlikte daha güçlü inşa edecek gençleri bu konuda daha da yüreklendirmek gerekiyor. Yeni nesil, erken yaşta sorumluluk alan ve kendine güveniyle Türkiye’yi ve dünyayı daha ileri taşıyan yeni bir vizyonu sahipleniyor. Bu misyonu Genç MÜSİAD olarak desteklemekten gurur duyuyoruz.”

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...