Tgrt Haber
17 Haziran 2020 09:59

17 Haziran altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın ve gram altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne nasıl başladı? Gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları düştü mü, yükseldi mi? Son zamanlarda altın fiyatlarını yakından takip edenler, altın fiyatlarındaki dengeli seyri izledi. Peki bugün bir değişkenlik yaşandı mı? Altının alış ve ya satış durumunda ne gibi farklılık oluştu?

17 Haziran altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın ve gram altın fiyatları
17 Haziran altın fiyatları ,,17 Haziran altın fiyatları ne kadar,

Bugün altın almak ve ya altın bozdurmak isteyenlerin merakla araştırdığı altın fiyatları ne kadar? Yaz mevsimi geldi ve düğün - nikah davetiyeleri gelmeye başladı. Arkadaşına, akrabasına, sevdiklerine hediyelik altın almak isteyenler, altının satış fiyatını öğrenmek isterken, var olan altınını bozdurmak isteyenler, altının alış fiyatını sorguluyor. Nisan ayında rekor rakamlara yükselen altın fiyatları, Mayıs ayında düşüşe geçti. Haziran ayında ise aynı dengede ilerlemeye devam ediyor. Peki bugün altın kaç para? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları haberimizde...

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?
Çeyrek altın bugün 618,60 liradan alınıyor, 623,10 liradan satılıyor.

GRAM ALTIN NE KADAR?
Gram altın bugün 379,37 liradan alınıyor, 379,45 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?
Yarım altın bugün 1.233,30 liradan alınıyor, 1.244,60 liradan satılıyor.

CUMHURİYET ALTIN NE KADAR?
Cumhuriyet altını 2.466,70 liradan alınıyor, 2.481,80 liradan satılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...