Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Kasım 2017 14:34

25 bin liralık mücevher çantası sahibini bekliyor

Kütahya Emet'te bir kuyumcu, dükkanında unutulan, içinde 25 bin lira lira değerinde mücevher bulunan çantanın sahibini arıyor.

25 bin liralık mücevher çantası sahibini bekliyor
25 bin liralık,,canta,,mücevher,

Kütahya'nın Emet ilçesinde bir kuyumcu, dükkanında unutulan, içinde 25 bin lira değerinde mücevher bulunan çantanın sahibini arıyor.

Alınan bilgiye göre, salı günü Kaynarca Mahallesi'ndeki Raci Küpçü'ye ait kuyumcu dükkanına gelen kimliği belirsiz bir kadın, küçük çantasını dükkanda unutarak ayrıldı.

Bir süre sonra çantayı fark eden Küpçü, gün boyunca çantanın sahibini bekledi.

Sahibinin gelmemesi üzerine çantayı açan Küpçü, içerisinde altın bilezikler ve çeşitli mücevherlerin olduğunu gördü.

Daha sonra belediye hoparlörü ve camiden anons yaptıran Küpçü, sosyal medyayı da kullanarak çantanın sahibine ulaşmaya çalışıyor.

Kuyumcu Küpçü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dükkanında unutulan çantada yaklaşık 25 bin lira değerinde ziynet eşyası bulunduğunu belirtti.

Çantanın salı günü unutulduğunu hatırlatan Küpçü, şunları dile getirdi:

"Çantanın sahibinin kimliği vardır diye çantayı açtığımda içerisinde bir miktar bilezik, cumhuriyet altını, yüzük ve değerli takıların olduğunu fark ettim. İş yerimin güvenlik kameraları arızalı olduğu için sahibini bulamadık. Belediyeden anons yaptırdım. Cuma namazında merkezi sistem üzerinden verilen ilçe ve köylerdeki tüm camilere ulaşan vaaz öncesinde anons yaptırdık ancak şu ana kadar çantanın sahibine ulaşamadık. Sahibinin bir an önce gelip çantasını almasını bekliyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...