Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Kasım 2015 00:10

AB'den Yunanistan'a 'yeşil ışık'

AB Komisyonu Ekonomik ve Mali İşlerden Sorumlu Üyesi Moscovici, 'Yunanistan'la kalan önlemlerin alınması konusunda bir anlaşma sağlandı' dedi.

AB'den Yunanistan'a 'yeşil ışık'
ab, yunanistan,

 Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Ekonomik ve Mali İşlerden Sorumlu Üyesi Pierre Moscovici, "Yunanistan'la son günlerde yapılan görüşmelerde ilerleme kaydedildi ve kalan önlemlerin alınması konusunda bir anlaşma sağlandı" dedi.Moscovici, AB Komisyonu'nda düzenlediği basın toplantısında, Yunanistan'a sağlanacak kredilerin 12 milyar avroluk kısmı için üzerinde uzlaşılmamış konuların çözüldüğünü belirtti.Yunanistan Parlamentosu'nun perşembe günü gerekli mevzuat düzenlemelerini yasalaştırmasını beklediklerine dikkati çeken Moscovici, Yunanistan'ın mevzuatlarında uyum sağlaması halinde ödemelerin yapılacağını söyledi. Moscovici, Yunanistan'la yapılan görüşmelerde ilerleme kaydedildiğini ve kalan önlemlerin alınması konusunda bir anlaşmaya varıldığını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...