Tgrt Haber
12 May 2022 19:23 - Güncelleme : 12 May 2022 19:38

AK Parti'den asgari ücrete ek zam açıklaması: Çalışmalar yakından takip ediliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği 'temmuz ayında asgari ücrete ek zam' müjdesi hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, çalışmaların yakından takip edildiğini söyledi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
AK Parti'den asgari ücrete ek zam açıklaması: Çalışmalar yakından takip ediliyor
AK Parti,Asgari ücret,Zam,Cumhurbaşkanı Erdoğan

Milyonlarca asgari ücretli çalışanın merakla beklediği ek zam için heyecanlandıran açıklamalar peş peşe geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde Beştepe’de gerçekleştirilen Kabine toplantısı sonrası temmuz ayında ek zam müjdesi vermişti.

Kameraların karşısına geçen Erdoğan, hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşların zorluklar yaşadığının farkında olduklarını söyleyerek temmuz ayında enflasyon farkı artışları ve yapılacak olan diğer düzenlemeler ile alım gücünün iyileştireceklerini söylemişti.

AK Parti'nin MYK toplantısından sonra açıklamalarda bulunan Ömer Çelik, asgari ücrete ek zam konusundan yapılan çalışmalara değindi.

"ÇALIŞMALAR YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR"

Çelik, vatandaşların ekonomik alanda korumak için asgari ücretin hükümetin her zaman gündeminde olduğunu söyledi.

Vatandaşların beklentilerinin hükümetin her zaman gündeminde olduğunu belirten Çelik, çalışmaların yakından takip edildiğini söyledi.

"BAKANLARIN AÇIKLAMA YAPMASI LAZIM"

Öte yandan TVNET’e konuk olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, bakanların asgari ücretle ilgili çalışmalar yaptığını belirtti

Zengin, "En azından bunun ne getireceği, nasıl bir maliyeti olacağı yönündeki çalışmaları bakanlıklarımız yapıyor." ifadelerini kullandı. Temmuzda asgari ücrette ek zaman konusundan somut bir şey söylemeyi doğru bulmadığını belirten Zengin, bu konuyla ilgili açıklamaları bakanların yapması gerektiğini söyledi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...