Tgrt Haber
15 Kasım 2021 11:05

Akbank faizsiz 5 bin TL kredi nasıl çekilir? Akbank faizsiz kredi başvurusu ve kredi çekme şartları!

Akbank, acil nakit ihtiyacı olanlar için Türkiye'de bir ilke imza atarak faizsiz, anında beş bin lira TL'lik kredi imkanı sunacak! Akbank müşterisi olanlar, evden dahi çıkmadan mobil bankacılık üzerinden başvuru yapabilecek. Peki, Akbank faizsiz 5 bin lira kredi başvurusu şartları nedir? Hoş geldin kredisinin geri ödemesi kaç ay? İşte, detaylar...

Akbank faizsiz 5 bin TL kredi nasıl çekilir? Akbank faizsiz kredi başvurusu ve kredi çekme şartları!
akbank,kredi,faiz

Akbank'tan anında 5 bin liralık faizsiz kredi fırsatı başvurusu, Akbank müşterilerinin yüzünü güldürdü. Binlerce Akbanklı, "Akbank 5 bin lira faizsiz kredi nasıl çekilir, başvuru şartları nedir? Geri ödemesi kaç vade?" sorularının cevabını araştırmaya devam ediyor. Akbank 5 bin kira faizsiz krediye dair merak edilenler haberimizde...

AKBANK 5 BİN FAİZSİZ KREDİ NASIL ÇEKİLİR? BAŞVURU ŞARTLARI!

Akbank'tan kredi çekmek isteyenler, başvuru şartlarını araştırmaya devam ediyor. Faizsiz kredinin öncelikli şartı Akbank müşterisi olmak. Böylece hem Akbank'ın diğer avantajlarından yararlanabilir, hem de nakit ihtiyacınızı faizsiz bir şekilde geri ödeyebilirsiniz. Peki, nasıl?

İlk adımda yapmanız gereken, telefonunuza Akbank Mobil uygulamasını indirmek ve Akbank müşterisi olmak! Dikkat edilmesi gereken asıl husus ise; Akbank şubelerinden Akbank’lı olmak yerine, mobil uygulama ile Akbanklı olmak. Çünkü Akbank, 5 bin liralık faizsiz krediyi, mobil uygulama üzerinden sadece yeni müşteri olanlara veriyor. 

Akbank faizsiz 5 bin TL kredi nasıl çekilir? Akbank faizsiz kredi başvurusu ve kredi çekme şartları!

ADIM ADIM NASIL AKBANKLI OLABİLİRİM?

  • Akbank'tan 5 bin liralık kredi fırsatından yararlanmak için; cep telefonunuza Akbank Mobil’i indirmeniz gerekiyor.
  • İkinci adımda, Akbank Mobil’i ilk açtığınızda karşınıza çıkan “Akbank Mobil Müşterisi Olmak İstiyorum” seçeneğine tıklayarak işleminize devam edebilirsiniz.
  • Üçüncü adımda, açılan başvuru formundaki tüm bilgileri eksiksiz ve hatasız olarak tamamladıktan sonra kimliğinizin fotoğrafını çekerek sisteme tanımlamanız gerekiyor.
  • Dördüncü adımda, Akbank müşteri temsilcileri ile görüntülü görüşerek Akbank’lı oluyorsunuz.

Önemli Uyarı:  5 bin liralık faizsiz anında kredi fırsatından yararlanmak için, başvuru adımlarında, başlangıç ürünleri sayfasındaki “İhtiyaç Kredisi seçeneği ile” seçeneğine tıklamanız gerekiyor.

AKBANK FAİZSİZ ANINDA KREDİ NE KADAR? ÖDEME PLANI NEDİR?

Kampanya kapsamında kullanılacak maksimum kredi tutarı 5.000 TL , maksimum vade ise 12 ay olarak sunulmaktadır. Bu şekilde ihtiyacınız olan tutar ne kadar olursa, 12 vadeye kadar ödeyebilirsiniz.

DAHA FAZLA NAKİT İHTİYACI İÇİN ÖDEME ŞARTLARI NEDİR?

İhtiyacınız olan tutar  5 bin liradan fazlaysa; 75 bin TL'ye kadar kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredinizin 36 aylık vade imkanının olmasının yanı sıra %1,73’ten başlayan faiz oranlarına sahip olmakla birlikte; 50 bin TL ve üzeri kredi kullanımlarında, 36 ay vade seçeneği 24 aya düşüyor. Yani, 50 bin liralık krediniz için her ay 1.985 TL ödemiş oluyorsunuz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...