Tgrt Haber
07 Temmuz 2021 17:09

Akbank saat verdi: İşlemler kademeli olarak başlayacak

2 gündür işlem yapılamayan Akbank, sistemin kademeli olarak devreye alınacağını duyurdu. Yapılan açıklamada, "Süreçten etkilenen başta müşterilerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımızdan özür dileriz" denildi.

Akbank saat verdi: İşlemler kademeli olarak başlayacak
akbank,

Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan Akbank’ta dün sabah saatlerinden itibaren sistemler çökmüş durumda. Konuya ilişkin çalışmaların devam ettiğini belirten bankadan yeni bir açıklama daha geldi. Şirket Twitter hesabı üzerinden yayınladığı bir mesajla, sistemlerini önümüzdeki saatlerde kademeli olarak devreye alacaklarını duyurdu. 

Şirketten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Hizmetlerimizdeki kesintileri gidermek için yoğun çalışmalarımızı teknoloji iş ortaklarımızla beraber aralıksız sürdürüyoruz. Sistemlerimizi önümüzdeki saatlerde kademeli olarak devreye almayı hedefliyoruz. Gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Süreçten etkilenen başta müşterilerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımızdan özür dileriz.”

Akbank saat verdi: İşlemler kademeli olarak başlayacak

ÖDEMELERDE ERTELEME

Akbank, internet bankacılığı sisteminde meydena gelen teknik arıza nedeniyle müşterilerinden özür dilemiş ve müşteri borçlarının son ödemesinin 1 gün ertelendiğini açıklamıştı. Söz konusu dönemde ticari ve tüketici kredilerinde faiz işletilmeyeceğini de bildirmişti. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...