Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Nisan 2019 11:11

Akıllı çanta Swenna Arıkovanı’nda

Turkcell’in kitlesel fonlama platformu Arıkovanı, geleceğin sırt çantası tasarımı Swenna’yı vitrinine taşıdı.

Akıllı çanta Swenna Arıkovanı’nda
Swenna Arıkovanı

Türkiye’nin girişimcilerini destek olan Turkcell, kitlesel fonlama platformu Arıkovanı’nda geleceğin teknolojik ürünlerini vitrinine taşımaya devam ediyor. Telefonu kablosuz olarak şarj edebilen akıllı çanta Swenna, Arıkova’nında fonlamaya açılmasının ilk haftasında hedeflediği desteğin yarısından fazlasına ulaştı. 

Çantalar bez parçasının ötesine geçiyor 
Geleceğin çantalarını oluşturmayı hedefleyen Swenna, çantaları bir bez parçasının ötesine geçirmeyi misyon ediniyor. Swenna ile çantalar, telefonları kullanılmadıkları zaman şarj edebiliyor ve bunun için herhangi bir kablo ya da aksesuara ihtiyaç duyulmuyor. Ayrıca kullanıcılar, gelen aramaları çantanın titremesinden anlayabiliyor ve müsait olmadıkları zaman gelen aramaları reddedebiliyor. Çanta, ped aksesuarının üzerine bırakıldığında da kolayca şarj edilebiliyor.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...