Tgrt Haber
18 May 2020 09:21

Altın fiyatları 18 Mayıs:18 Mayıs Gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar?

Geçtiğimiz haftayı aşağı yönlü seyirle tamamlayan altın fiyatları 18 Mayıs Pazartesi yani yeni haftanın ilk işlem gününe yukarı yönlü seyirle başladı. Ekonomi gündemini takip edenler ve yatırımcılar ise bugün “Gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar?” sorusunun cevabını araştırıyor. Merak edenler için güncel rakamları haberimizde derledik. İşte, 18 Mayıs çeyrek ve gram altın fiyatları…

Altın fiyatları 18 Mayıs:18 Mayıs Gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar?
Altın fiyatları 18 Mayıs,,18 Mayıs Gram ve çeyrek altın fiyatları ,

Altın fiyatları 18 Mayıs Pazartesi günü yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından merakla araştırılıyor. En çok merak edilip araştırılanlar arasında ise “Bugün çeyrek altın fiyatları ne kadar?” ve “Bugün gram altın fiyatları ne kadar?” sorularının cevabı yer alıyor. Merak edenler için güncel çeyrek ve gram altın fiyatları ile ilgili detayları haberimizde derledik. İşte, 18 Mayıs altın fiyatları…


GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?


Gram altın fiyatları geçtiğimiz haftayı aşağı yönlü seyirle tamamladı. Kademeli bir düşüş sergileyen altının gram fiyatı haftayı 386 lira seviyesinden kapattı. Ancak yeni haftaya değer kazanarak başlayan gram altın fiyatları bigpara.com’da saat 08.00’de kaydedilen bilgilere göre 390 lira üzerinden serbest piyasada işlem görüyor.


ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR?


Çeyrek altın fiyatları bilindiği üzere öğle saatleri itibariyle güncelleniyor. Bu nedenle fiyatlar güncellenene kadar işlemler geçtiğimiz haftanın kapanışındaki değerler üzerinden yürütülüyor. Buna göre öğle saatlerine kadar çeyrek altın fiyatları serbest piyasada 629 lira alış ve 639 lira satış fiyatı üzerinden serbest piyasada işlem görecek.


Cumhuriyet Altını


2.506,50


2.550,90


Yarım Altın


1.259,10


1.279,30

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...