Tgrt Haber
19 Eylül 2019 08:53

Altın Fiyatları (19 Eylül 2019) Çeyrek Altın,Gram Altın

Altın, altın fiyatları, güncel altın fiyatları... Altın alacaklara müjdeli haber! Altın fiyatları ABD Merkez Bankası FED’in faiz indirimi kararı sonrası aşağı yönlü trende geçti! İşte güncel altın fiyatları haberimizde...

Altın Fiyatları (19 Eylül 2019) Çeyrek Altın,Gram Altın
altın,,altın fiyatları,

Haftaya 274 – 275 lira seviyesinde başlayan ve dalgalı bir seyir izleyen gram altın fiyatları ABD Merkez Bankası FED’in faiz indirimi kararı sonrası aşağı yönlü trende geçti. Yaklaşık 2 lira civarında değer kaybeden satış parametresi, bugün özellikle hediyelik altın alacakların yüzünü güldürdü. Saat 08.00 itibariyle gram altın 272 lira üzerinden serbest piyasada işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Bilindiği üzere çeyrek altın fiyatları öğle saatleri itibariyle Kapalıçarşı merkezli olarak netleşiyor. Öğle saatlerine kadar ise genel olarak çeyrek altın, bir önceki günün rakamları üzerinden işlem görüyor. Yukarıda da belirttiğimiz gibi haftaya yatay yönlü seyirle başlayan çeyrek altın fiyatları FED kararı sonrası tıpkı gram altın gibi aşağı yönlü harekete geçti. Bugün yani 19 Eylül Perşembe günü çeyrek altın saat 08.00 itibariyle 439 alış ve 448 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

Bununla birlikte Cumhuriyet altını ve yarım altın fiyatları da tıpkı gram ve çeyrek altın gibi en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. İşte, yarım altın ve Cumhuriyet altını fiyatları…

Cumhuriyet Altını

Alış: 1.817,00

Satış: 1.845,00

Yarım Altın

Alış: 874,58

Satış: 897,20

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...