Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Eylül 2019 09:14

Altın Fiyatları (20 Eylül 2019) Çeyrek Altın,Gram Altın

Altındaki değer artışı gram altın fiyatlarına da yansıdı. Peki çeyrek altın, yarım altın fiyatları ne kadar oldu? Güncel altın fiyatları, altın fiyatları... İşte güncel altın fiyatları...

Altın Fiyatları (20 Eylül 2019) Çeyrek Altın,Gram Altın
altın,,altın fiyatları,

Altındaki değer artışı gram altın fiyatlarına da yansıdı. Geçtiğimiz günde 274 lira seviyelerinde başlayan gram altın fiyatları 20 Eylül Cuma gününe 276 lira seviyelerinden başladı. Hafta boyunca 274 – 275 lira bandında yatay seyir izleyen gram altının değer kazanması sonrası güncel rakamlar, özellikle küçük yatırımcı tarafından merak ediliyor. Hemen belirtelim ki saat 08.00 itibariyle gram altın 276,73 liradan serbest piyasada işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Çeyrek altın fiyatları ise bir önceki günün kapanış rakamları üzerinden işlem görüyor. Bilindiği üzere çeyrek altın fiyatları, öğle saatleriyle birlikte Kapalıçarşı odaklı olarak güncelleniyor. Geçtiğimiz günün kapanışına doğru başlayan değer artışı çeyrek altın fiyatlarına da yansıdı. Yaklaşık yüzde 0,23 oranında değer kazanan rakamlar 450 lira seviyesine kadar ulaştı. Özellikle hafta sonu düğüne gidip hediyelik altın almak isteyenler çeyrek altın fiyatlarındaki son durumu merak ediyor. Bigpara.com’dan alınan bilgilere göre çeyrek altın 440 alış ve 449 satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

YARIM VE CUMHURİYET ALTINI FİYATLARI

Gram ve çeyrek altın fiyatlarının yanı sıra Cumhuriyet altını ve yarım altın fiyatları da en az bu ikisi kadar en çok araştırılanlar listesinin başında yer alıyor. İşte 20 Eylül Cumhuriyet ve yarım altın fiyatları…

Cumhuriyet Altını

Alış: 1.822,00

Satış: 1.850,00

Yarım Altın

Alış: 877,26

Satış: 899,95

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...