Tgrt Haber
23 Eylül 2019 08:58

Altın Fiyatları (23 Eylül 2019) Çeyrek Altın,Gram Altın

Altın, altın fiyatları... Altın alacaklara müjde! Fiyatlar haftanın ilk işlem gününde özellikle dolar/TL kurundaki aşağı yönlü hareketin de etkisiyle beraber aşağı yönlü seyre geçti. Peki güncel altın fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları...

Altın Fiyatları (23 Eylül 2019) Çeyrek Altın,Gram Altın
altın,,altın fiyatları,

Gram altın fiyatları altındaki aşağı yönlü hareketin de etkisiyle birlikte düşüşe geçti. Geçtiğimiz haftaya yatay yönlü seyirle başlayan gram altın fiyatları, ABD Merkez Bankası FED’in kararı sonrası aşağı yönlü seyre geçmişti. Öte yandan haftanın son işlem gününde ise gram altın fiyatları 280 liranın üzerinden işlem görmeye başlamıştı. Hafta sonu piyasalar kapalı olduğu için geçtiğimiz haftanın kapanışında geçerli olan fiyatlar hafta sonu da geçerli oldu.  Bugün ise gram altın saat 08.00 itibariyle 279 lira seviyelerinden işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Çeyrek altın fiyatları bilindiği üzere öğle saatleri itibariyle Kapalıçarşı merkezli olarak güncelleniyor. Fiyatlar henüz güncellenmediği için kuyumcularda işlemler bir önceki günün rakamları üzerinden devam ediyor. Geçtiğimiz haftanın son işlem gününde değer kazanmaya başlayan çeyrek altın fiyatları 450 liranın üzerinde işlem görüyor. Bugün ise saat 08.00 itibariyle bigpara.com’da yer alan rakamlara göre çeyrek altın 442 lira alış ve 452 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor. Çeyrek altın fiyatlarındaki güncel ve anlık değişimlere haberimizde yer vereceğiz.

Gram ve çeyrek altın fiyatları ile birlikte Cumhuriyet altını ve yarım altın fiyatları da en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Güncel rakamları sizler için derledik. İşte, yarım altın ve Cumhuriyet altını 23 Eylül alış/satış fiyatları…


Cumhuriyet Altını

Alış: 1.824,00
Satış: 1.852,00


Yarım Altın

Alış: 881,60
Satış: 904,40

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...