Tgrt Haber
02 May 2019 09:31

Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel gram ve çeyrek altın fiyatları…

Altın fiyatlarında düşüş devam ediyor. Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gramı günü yüzde 0,28 azalışla 245,7 liradan tamamladı. Gram altın bugüne ise 244,4 lira seviyesinden başladı. Peki çeyrek altın ne kadar? İşte 2 Mayıs güncel altın fiyatları...

Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel gram ve çeyrek altın fiyatları…
altın,,altın fiyatları,,altın ne kadar,,çeyrek altın,,yarım altın,,gram altın,

Altın fiyatları yönünü değiştirdi. Dün kapanışta çeyrek altın 400 lira, Cumhuriyet altını 1.639 liradan satılırken, 24 ayar külçe altının gram fiyatı ise dünkü kapanışa göre yüzde 0,28 azalışla 245,7 liradan işlem gördü. Gram altın bügüne ise düşüşle başlamasının ardından 244,4 lira seviyesinde dengelendi. Peki çeyrek altında son durum ne? İşte 2 Mayıs altın fiyatları…

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI 

Gram altın: 244,4 lira

Çeyrek altın: 396 lira

Cumhuriyet altını: 1.631 lira

ALTIN SON YEDİ HAFTANIN EN YÜKSEK SEVİYESİNE ÇIKTI

Altın fiyatları, ABD merkez bankası Fed’in faiz indirimine gitmek için zemin hazırlamaya yönelebileceği sprkülasyonunun güçlendiği bir ortamda, yatırımcıların dikkatlerini bu haftaki Fed toplantısı öncesi karışık gelen ABD 1. çeyrek büyüme verisine çevirmesi ile birlikte, son yedi haftanın en büyük yükselişini gerçekleştirmesinin ardından bu kazancını korudu.

ABD’de Cuma günü açıklanan 1. çeyrek gayrı safi yurtiçi hasıla (GSYH) verisi yıllıklandırılmış bazda yüzde 3.2 arttı. Bu oran Bloomberg anketine katılan ekonomistlerin tümünün tahminlerinden yukarıda çıktı, ancak bu artış stoklar ve dış ticaretteki artıştan kaynaklandı. Bu iki kalem oldukça volatil seyreder ve yakın bir zamanda büyüme üzerinde baskı oluşturabilir. Fed yetkililerinin, 30 Nisan-1 Mayıs toplantısında, faizi sabit tutarken görünüme dikkat çekmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...