Tgrt Haber
02 Kasım 2015 09:47

Altın fiyatlarına 1 Kasım darbesi!

Altın fiyatları, 1 Kasım seçim sonuçları sonrası dolar/TL'deki büyük düşüşle bugüne de yüzde 2,75 düşüşle başlıyor.

Altın fiyatlarına 1 Kasım darbesi!
altın, altın fiyatları, 1 kasım,

Geçen hafta Cuma günü dünya altın fiyatlarında yaşanan büyük düşüşle bir günde yüzde 2,0 düşen altın fiyatları, 1 Kasım seçim sonuçları sonrası dolar/TL'deki büyük düşüşle bugüne de yüzde 2,75 düşüşle başlıyor.
1 Kasım seçimleri ile asıl büyük darbeyi altın yatırımcısı aldı. Altın fiyatları bugüne yüzde 2,75 düşüşle başlıyor. Geçen hafta FED'in faizleri artırmayışı ve yapılan açıklamada faiz artışının masada kalmaya devam ettiğinin açıklanması küresel finans piyasalarında altın fiyatlarını adeta çökertti. 27 Ekim günü 1.166 dolar olan ons altın fiyatı 30 Ekim Cuma günü 1.140 dolara kadar çok sert düşüş yaşadı. Altın fiyatları Cuma günü de yüzde 2,0 düşmüştü Sadece 3 günde yüzde 2,2 düşüşle 26 dolar değer kaybeden altın fiyatları aynı günlerde Dolar/TL'deki gerilemenin de etkisi ile yurt içinde daha hızlı değer kaybetti. Hatta Cuma günü hem dolar hem de ons altın düşünce altın/TL fiyatları bir günde tam yüzde 2,0 değer kaybetmişti. Cuma günü çifte değer kaybeden altın fiyatını bugün ise dolar/TL'deki düşüş vurdu. Altın fiyatları güne yüzde 2,75 düşüşle başlıyor. Dolar düşüşü altın fiyatını vurdu Cuma günü 1.142 dolardan kapanan ons altın fiyatı bugün 1.141 dolardan işlem görüyor. Küresel finans piyasalarında sadece 1 dolar gerileyen altın fiyatlarını bu sefer yurt içinde dolar/TL paritesindeki düşüş vurdu.
Dolar/TL'nin 2,84'e gerilemesi ile altın fiyatları yüzde 2,75 değer kaybetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...